Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Origin

Origin: Update 10.4.3 beschikbaar

Er is afgelopen week een nieuwe update voor Origin uitgebracht. Nieuw ditmaal is de verbeterde ondersteuning voor apparaten met een hogere pixeldichtheid zoals dat bijvoorbeeld bij tablets vaak het geval is. Om de update te installeren, hoef je alleen maar Origin op te starten, de update start dan automatisch.

Versie 10.4.3

  • Ondersteuning toegevoegd voor 4K en andere schalingsresoluties met hoge DPI.
  • Allerlei bugreparaties en verbeteringen.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>