Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Ouderschap

Vanavond De Sims 4 Ouderschap Live Broadcast

Vanavond zal het aankomende Game Pack De Sims 4 Ouderschap voor het eerst uitgebreid getoond worden in een Live Broadcast. De Live Broadcast begint 22:00 uur Nederlandse tijd en duurt dan ongeveer een uurtje. Via de bovenstaande embed kun je live meekijken via onze site. Mocht dat niet werken, dan kun je ook nog altijd direct terecht op Twitch.

Na afloop zullen we de herhaling plaatsen voor degene die het hebben gemist. Hopelijk kan ik er morgen ook nog een korte samenvatting van maken zodra ik er tijd voor heb.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>