Community blog: Word een superouder met nieuwe opvoedkundige vaardigheden!

De Sims 4 Ouderschap

Hallo! We zijn weer terug met wat nieuwigheidjes. De karakterwaarden hebben we al besproken: de reden dat je Sims het nu belangrijk zullen vinden hoe hun kinderen worden opgevoed. Deze zullen in permanente karaktereigenschappen veranderen dus kunnen kinderen zich tot gerespecteerde burgers ontwikkelen, of tot de onverlaten van de stad of iets daar tussenin.

Maar het is niet afdoende om je over het eindstation te vertellen. De reis zelf is belangrijk, daarom vertellen we je vandaag alles over die echte opvoedkundige momenten. Dit zijn de minuut-tot-minuut keuzes en beslissingen die je Sims moeten maken, met blijvende gevolgen.

De Sims 4 Ouderschap

Vele van de gedragingen die je Sims altijd hebben laten zien, zijn nu volledig gekoppeld aan het karakterwaardesysteem. Dit betekent dat kinderen die bij gevechten betrokken raken, boeren laten of hun huiswerk doen overeenkomstig worden beloond. Maar je wordt natuurlijk niet blij van Game Packs met allerlei lastige complicaties, daarom hebben we ‘m ook vol met nieuwe content gestopt!

Sims van alle leeftijden kunnen nu driftbuien hebben en emotioneel volledig in elkaar storten. Tieners hebben dramatische stemmingswisselingen en, geloof ons, die zijn niet mals. Broers en zussen zullen elkaar pesten met tal van nieuwe sociale interacties, zoals de nogal woeste bijtinteractie van peuters. Zorg ook dat je de allerkleinsten in de gaten houdt want die kunnen de hele vloer met verf ondersmeren.

Maar het is niet alleen maar kommer en kwel! Families kunnen het goedmaken met een knuffel, kinderen kunnen een time-out krijgen en families kunnen samen vrijwilligerswerk voor het goede doel doen om eventuele fouten recht te zetten. Een jong kind kan de tafel dekken voor een gezellig familiediner en ouders kunnen hun kinderen naar school sturen met een liefdevol gemaakt lunchpakket. Als tieners niet luisteren, kun je ook een verbod instellen en hopen dat ze zich daar aan houden.

De opvoedkundige vaardigheid heeft heel wat macht en als Sims hun vaardigeden verbeteren, leidt dat tot krachtige nieuwe interacties. Ouders kunnen zich van nobodies ontwikkelen tot supermama’s en -papa’s, en dat is heel interessant om te zien. Sims bouwen hun opvoedkundige vaardigheden op door hun kinderen voornamelijk te corrigeren. Naarmate ze een niveau stijgen, kunnen ze opvoedkundige tips aan andere ouders geven, de negatieve emotionele gemoedstoestanden en behoeften van hun kinderen helpen oplossen, en kunnen ze zelfs hun kinderen beïnvloeden om hun gedrag te veranderen.

Heel wat dus om mee aan de slag te gaan! Het is een volledige set voor je Sims om hun opvoedkundige jiujitsu mee te onderzoeken als ze hun kroost vormen en kneden. Maar je hoeft ons niet zomaar te geloven. Probeer De Sims™ 4 Ouderschap als hij vanaf 30 mei 2017 wereldwijd verkrijgbaar is via Origin voor PC en Mac.

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *