Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Fitness Accessoires

Morgen trailer en aankondiging van De Sims 4 Fitness Accessoires

https://twitter.com/EA_Benelux/status/872498444421795843

Het is tijd voor het volgende accessoirespakket voor De Sims 4! Op social media is namelijk bekend gemaakt dat we morgen, 8 juni 2017, de officiële aankondiging en trailer van het pakket rondom fitness zullen krijgen! Daarbij is ook deze korte teaser gedeeld, al is daar nog weinig in te zien naast de nieuwe klimmuur, een van de gameplayobjecten uit het accessoirespakket, dan.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>