De Sims 4 komt volgende week naar Origin Access

De Sims 4 zal vanaf 11 juli 2017 te spelen zijn met Origin Access

Op Origin is bekendgemaakt dat de Digital Deluxe editie van De Sims 4 op dinsdag 11 juli 2017 aan de selectie Vault-games van Origin Access zal worden toegevoegd. Daarmee volgt het onder andere het starterspakket van De Sims 3 (het basisspel inclusief Na Middernacht en Luxe Accessoires) en SimCity welke al sinds het begin van de service beschikbaar waren.

De Sims 4 komt naar Origin Access

Origin Access

Origin Access is een speciaal abonnement voor Origin waarbij je voor €3,99 per maand of €24,99 per jaar onbeperkt toegang krijgt tot een bepaalde selectie games: de zogenoemde Vault-games. Daarnaas krijg je tijdens de looptijd van het abonnement 10% korting op al je aankopen in Origin, zelfs bovenop eventuele reguliere korting. Bovendien verschijnen er af en toe Play First-proefversies. Met dat laatste kun je verschillende populaire EA-games nog voor de release voor een bepaalde tijd spelen. Meestal is dat zo’n 10 uur een (kleine) week voor de release.

Naast De Sims 4 worden er komende zomer ook nog verschillende andere games toegevoegd, zo laat EA weten op haar blog. Hoewel daar geen datum bij wordt genoemd, gaat het onder andere om de games Battlefield 1 en Titanfall 2. Zie ook de blog voor meer informatie over wat er nog allemaal gaat komen.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *