De Sims 4 Peuter Accessoires: Officiële trailer!

De Sims 4 Peuter Accessoires trailer

Na de teaser van gisteren is De Sims 4 Peuter Accessoires nu ook officieel aangekondigd middels deze trailer! Van nieuwe schattige peuterpakjes tot nog best een hoop speciaal peuterspeelgoed; dat de nieuwste levensfase die De Sims 4 kent centraal staat, wordt meteen al goed duidelijk gemaakt.

Met speelafspraakjes, een nieuw soort sociaal evenement, krijgen voortaan ook peuters de mogelijkheid eigen feestjes te organiseren, waarin ze vooral ook zelf echt het middelpunt zijn. Ouders zijn erbij om ze in de gaten te houden, maar het zijn de peuters die zich er kunnen uitleven met de nieuwe speeltjes van het accessoirespakket. In de trailer zie je er al best wat voorbij komen en ook in de bijbehorende community blog wordt er genoeg over verteld.

We zullen nog moeten zien hoe het hele accessoirespakket straks uitpakt als het te koop is, maar zo op het eerste oog lijkt het me een zeer degelijk accessoirespakket. Het komt dan uit op donderdag 24 augustus 2017, maar zal volgende week vanaf 22 augustus 2017 al speelbaar zijn op gamescom. Wat vinden jullie ervan? Kijk je ernaar uit of wordt dit weer het ‘zoveelste accessoirespakket’ en ben je hard toe aan een echt uitbreidingspakket?

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *