Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Peuter Accessoires

De Sims 4 Peuter Accessoires concept art

SimGuruKimmi heeft op Twitter verschillende concept art van voorwerpen en kleding gedeeld uit De Sims 4 Peuter Accessoires. Na al het gamescom nieuws deze week is Peuter Accessoires aardig uit beeld geraakt, maar voor wie het was vergeten; vanavond rond 19:00 uur zal het accessoirespakket worden uitgebracht.

Een gedachte over “De Sims 4 Peuter Accessoires concept art”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>