Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Honden en Katten

SimGuruEmory maakt huisdieren na in De Sims 4 Honden en Katten

Origineel

SimGuruEmory gaat proberen tot aan de release van De Sims 4 Honden en Katten iedere dag met uitzondering van weekenden en Amerikaanse feestdagen een huisdier van een Simmer na te maken in de Creëer-een-Huisdier-tool van dat uitbreidingspakket. Inmiddels heeft ze al vijf huisdieren gemaakt en de resultaten zien er echt verrassend realistisch uit! In de onderstaande galerie vind je alle huisdieren inclusief een link naar de originele foto:

Mocht je je eigen huisdier willen zien worden nagemaakt door SimGuruEmory, reageer dan met een foto van je huisdier onder dit bericht op Twitter. Met een beetje geluk krijg je dan je eigen huisdier terug te zien in Creëer-een-Huisdier!

Update 7 oktober 2017: SimGuruEmory is weer verder gegaan met het maken van huisdieren!

Een gedachte over “SimGuruEmory maakt huisdieren na in De Sims 4 Honden en Katten”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>