Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Honden en Katten

Dierenkliniek teaser video uit De Sims 4 Honden en Katten

Deze week gaan we weer meer nieuws krijgen over De Sims 4 Honden en Katten! Ditmaal gaat het over de dierenkliniek en het verzorgen van huisdieren. Als speler kun je zelf namelijk een dierenkliniek openen en runnen vergelijkbaar met het runnen van restaurants in De Sims 4 Uit Eten, al zullen we deze week vast meer te horen krijgen over de precieze invulling ervan. Om te beginnen is daarvoor deze korte teaser video gedeeld:

Morgen volgt dan de trailer met een community blog en donderdagavond om 20:00 uur Nederlandse tijd een live stream.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>