Wereldkaart van Brindleton Bay uit De Sims 4 Honden en Katten

De wereldkaart van Brindleton Bay
Groot is Brindleton Bay zeker niet, al is het op het eerste oog wel een diverse wereld met vier duidelijk verschillende buurten.

Tijdens de live stream van gisteren hebben we voor het eerst wat beeldmateriaal van Brindleton Bay, de nieuwe wereld uit De Sims 4 Honden en Katten, buiten de officiële trailers en screenshots om gezien. Zo zijn we nu in het bijzonder de wereldkaart en het icoontje van de wereld te weten gekomen:

De wereldkaart van Brindleton Bay
Groot is Brindleton Bay zeker niet, al lijkt het op het eerste oog wel een diverse wereld met vier duidelijk verschillende buurten te zijn.

Zoals je hierop kunt zien is Brindleton Bay geen grote wereld; slechts zestien kavels verdeeld over vier buurten. Daarmee lijkt het – Magnolia Promenade en Forgotten Hollow niet meegerekend – qua grootte na Newcrest de kleinste bewoonbare wereld te gaan worden. Puur op basis van die nummers valt het me wat tegen, zeker na wat we bij Windenburg hebben gezien, al lijkt het in ieder geval wel een wereld te worden met vier duidelijk verschillende buurten. Linksonder vind je zo bijvoorbeeld het karakteristieke havengebied dat duidelijk te herkennen is op al het promotiemateriaal, daarboven een wat drukkere woonbuurt terwijl de andere twee buurten rechts juist een stuk landelijker en rustiger ogen. Een beetje zoals Windenburg dat ook doet, al is Brindleton Bay dan zoals gezegd ook anderhalf keer zo klein.

Het icoontje van Brindleton Bay
Het icoontje van Brindleton Bay

Heel veel van de buurt zelf is er verder nog niet getoond tijdens de live stream. Er zijn wel momenten waarop je wat ziet van de omgeving en de buurt, maar niet veel noemenswaardig; dat moet volgende week donderdag (2 november 2017) namelijk nog komen tijdens de volgende live stream waarbij dat samen met bouwen centraal staat.

 

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *