Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Wasgoed Accessoires

Vrijdagavond De Sims 4 Wasgoed Accessoires livestream

Zoals gebruikelijk bij de release van een nieuw pakket voor De Sims 4 komt er ook voor De Sims 4 Wasgoed Accessoires een speciale livestream. Deze zal vrijdagavond 12 januari 2018 om 21:30 uur Nederlandse tijd beginnen en dan live via onze site te volgen zijn.

SimGuruGraham en SimGuruDrake zullen dan in ongeveer een uurtje tijd het accessoirespakket laten zien. Tussendoor zullen vragen van kijkers worden beantwoord, dus als je nog iets wilt weten over het pakket, kun je het dan vragen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>