De Sims 4 Wasgoed Accessoires vanaf nu verkrijgbaar

De Sims 4 Wasgoed Accessoires

Het eerste accessoirespakket van 2018, De Sims 4 Wasgoed Accessoires, is zojuist uitgebracht op Origin. Voor de gebruikelijk prijs van 10 euro kun je het aanschaffen. Via de onderstaande link kom je op de pagina op de juiste pagina op Origin terecht.

| Origin: De Sims 4 Wasgoed Accessoires |

De Sims 4 Wasgoed Accessoires is inmiddels al het dertiende accessoirespakket van De Sims 4. Na keuzes van de community is het een pakket geworden met landelijke, duurzame kleding en voorwerpen, en vormt het wassen van kleding het centrale thema. Bekijk ook de officiële trailer of alle nieuwsberichten als je meer over het pakket wilt weten.

Heb je De Sims 4 Wasgoed Accessoires gekocht? Laat dan vooral weten wat je ervan vindt!

Bereid je voor op een tollend wasavontuur met De Sims 4 Wasdag Accessoires dat vanaf nu verkrijgbaar is

Vandaag is de dag! Nu verkrijgbaar! Je Sims kunnen eindelijk hun vieze kleren wassen met De Sims 4 Wasdag Accessoires.

De Sims 4 Wasgoed Accessoires

Nu je wat ruimte hebt vrijgemaakt in je huis voor de nieuwe wasmachine en droger, of wat ruimte in de tuin voor de nieuwe wastobbe en waslijn, vraag je je waarschijnlijk af hoe je deze voorwerpen moet gebruiken. Om een stapeltje vies wasgoed te kunnen maken voeg je een van de nieuwe speelvoorwerpen voor wasdag aan je huis toe. Door een wasmand ergens op je woonkavel neer te zetten, worden vieze kleren van elk lid van het huishouden automatisch verzameld tot de mand vol is. Als je wasmand vol is, of als je helemaal geen mand hebt, creëren je vieze kleren een stapeltje kleding op de grond in de buurt van je Sim. Sims met de eigenschap ‘slons’ generen ook stapels met kleding op de grond in plaats van dat hun kleding automatisch in de wasmand terecht komt.

Hoe je de kleding ook wast, met een wasmachine of wastobbe, je kunt wasmiddel aan je wasgoed toevoegen voor wat aanvullende effecten. Je kunt de kleding verbeteren met een frisse geur door bloemen in de tuin te plukken en de bloemblaadjes aan de was toe te voegen voordat je het wasgoed in de wasmachine legt. Deze bloemengeur geeft een positief effect aan je Sims als ze hun schone kleren aantrekken. Heb je toevallig een Sim die niet goed op kan schieten met zijn kamergenoot? Laat hem dan eten aan de wasmachine of wastobbe toevoegen en de kamergenoot krijgt een negatief humeur als hij de ‘schone’ kleren aantrekt.

De Sims 4 Wasgoed Accessoires

Sims die ondeugender zijn aangelegd kunnen extra zeep aan de wasmachine toevoegen voor wat chaos in het huishouden. Of je nu iets positiefs, negatiefs of speels aan je was toevoegt, je hebt altijd de grootste lol. We hopen dat je veel plezier beleeft aan je Sims die de was doen (zeker die met de eigenschap netjes). Als je een wasruimte in het huis van je Sims hebt gemaakt, deel die dan op onze social media-kanalen en in de galerie met #TS4LaundryDayStuff.

EA.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *