De Sims 4 Jungle Avonturen vraag en antwoord

De Sims 4 Jungle Avonturen

Afgelopen nacht hebben verschillende SimGuru’s op Twitter en op het officiële forum de tijd genomen vragen van Simmers te beantwoorden over De Sims 4 Jungle Avonturen na aanleiding van de officiële aankondiging gisteravond. Daaruit zijn ditmaal best een aantal nieuwe feitjes te halen en die hebben we voor jullie in deze post opgesomd en vertaald. Hoe zit het bijvoorbeeld met het skelet als mogelijke nieuwe levensstaat? En zijn de tombes het waard om vaker terug te keren?

Mocht er de komende tijd nog wat bijkomen, dan zullen we de post updaten.

Selvadorada

Vraag: heeft Selvadorada een motel, hostel, of plekken om tenten neer te zetten?
Antwoord: er zijn diverse lokale Selvadoriaanse villa’s om te huren aan de rand van de jungle. Dat zijn warme, aangeklede plekken. Bijna alsof je Airbnb gebruikt om in iemands huis te verblijven.
Vraag: hoeveel kavels bevat de nieuwe wereld? Vijf zoals Forgotten Hollow [De Sims 4 Vampieren]?
Antwoord: toegankelijk vanaf de wereldkaart? Minimaal vijf. Daarnaast zijn er nog genoeg kavels om te ontdekken. Het is anders dan al onze andere werelden.
Vraag: komen er ook nieuwe planten en vissen?
Antwoord: planten? Meervoud? Vissen? Meervoud?

Ja op alles.

De cantina is een van de paar plekken van de lokale plaats om te bezoeken. HEt is een beetje anders dan een normale bar. Verder is het ook een bewerkbare kavel, dus je kunt het bewerken en aanpassen aan je eigen smaak.

Tombes verkennen

Vraag: genereert de tombe altijd nieuwe dingen in alle opslagbestanden zodat de vallen niet altijd hetzelfde zijn?
Antwoord: klopt. De lay-out verandert, vallen worden willekeurig neergezet, en ook de schatten kunnen anders zijn. Er zijn zeker redenen om terug te keren en opnieuw te verkennen.
Vraag: reset de tombe zich na iedere dag?
Antwoord: ja, als je klaar bent met verkennen zal het na een tijdje resetten. Verder reset het sowieso tussen vakanties.
Vraag: wanneer je Sims naar tombes zendt, riskeer je giftige pijltjes en skeletvloeken, en buiten de tombe zijn er bovendien nog andere gevaren. […] Wat als je niet wilt dat je Sim er overlijdt?
Antwoord: er zijn genoeg manieren om je voor te bereiden op en te beschermen tegen de gevaren die je ongetwijfeld tegen gaat komen. (Tip: Simmers met De Sims 4 In de Natuur hebben de plantkunde vaardigheid waarmee ze een aantal handige recepten kunnen maken.)

Creëer-een-Sim

Vraag: worden skeletten een nieuwe levensstaat die we kunnen creëren in Creëer-een-Sim?
Antwoord: skelettisme is een ziekte die je Sims te verdragen kunnen krijgen. Je kunt ze niet in Creëer-een-Sim creëren.
Vraag: komen er nieuwe karaktereigenschappen of doelen?
Antwoord: er zijn nieuwe doelen.

Bouwen

Vraag: zijn er ook slaapzakken?
Antwoord: geen slaapzakken in De Sims 4 Jungle Avonturen.
Vraag: komen er nieuwe eigenschappen?
Antwoord: nieuwe kaveleigenschappen.

Overig

Vraag: klopt het dat je niet alleen gaat, maar ook een partner mee kan nemen?
Antwoord: ja, je kunt op avontuur gaan met anderen; Sims uit je eigen huishouden, andere NPC’s, peuters, kinderen, huisdieren, enzovoorts.
Vraag: komen er ook nieuwe radiozenders?
Antwoord: radiozenders? Meervoud? Nou ja, die zijn er dus ja.
Vraag: hoeveel nieuwe dodelijke dingen zijn er in dit pakket?
Antwoord: er zijn best een aantal zaken die kunnen leiden tot de dood in dit pakket zoals gevaren van de natuur, verschillende vallen, mysterieuze vloeken, en meer. Sommigen leiden tot bepaalde doodsoorzaken en sommigen leiden tot nieuwe doodsoorzaken.
Vraag: nieuwe vaardigheden?
Antwoord: heb ik al verteld vaardigheden, meervoud? Het antwoord is ja.
Vraag: er zal wel geen nieuwe carrière zijn, toch? Het verkopen van artefacten en verzamelobjecten zal wel hetgeen zijn.
Antwoord: er is inderdaad geen nieuwe carrière, maar de archeologie vaardigheid kan worden verbeterd om een hogere omzet te behalen.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

4 reacties

  1. ik ben op vakantie, en ik weet niet hoe ik de jungle kan ontdekken. ik probeer al met de locals te klesten en ben nu op niveau 2. er zijn 5 vraagtekens in het spel, en ik heb geen idee hoe ik ze kan bereiken of kan ontdekken!!

    1. Verken de wereld eens. Ik moet zelf nog alles uitzoeken, maar je kunt bijvoorbeeld bij het park linksonder op de kaart een speciale poort vinden. Vanaf daar kun je het als het goed is zelf al wel vinden

    1. Die zit dus ook niet in Jungle Avonturen maar in In de Natuur. Ondanks dat het ook volgens de SimGuru’s goed in Jungle Avonturen had gepast (en er zonder In de Natuur ook wel in had gezeten), wilde ze niet zo’n prominent onderdeel van In de Natuur gewoon zomaar kopiëren.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *