De Sims 4 Mijn Eerste Huisdier Accessoires vraag en antwoord

Sinds de aankondiging van De Sims 4 Mijn Eerste Huisdier Accessoires gisteravond heeft SimGuruGraham op Twitter de tijd genomen vragen van fans te beantwoorden over dit pakket. De belangrijkste nieuwtjes daarvan hebben we in deze post opgesomd en vertaald.

Overigens gaat een groot deel van de vragen over of deze content nou niet gewoon al in De Sims 4 Honden en Katten had moeten zitten. Die discussie heb ik hier grotendeels achterwege gelaten, maar kijk vooral verder op de Twitterpagina van SimGuruGraham mocht je daar nog wat over willen lezen.

Huisdieren die naar De Sims 4 Mijn Eerste Huisdier Accessoires komen: hamsters, ratten, Afrikaanse egels en bubalus [een van de leegtewezens].

Vraag: nemen de huisdieren ook een plek in je Sims’ huishouden in?
Antwoord: nee.

Je gaat juridische formalisaties zijn bij De Sims 4 Mijn Eerste Huisdier Accessoires als Om te spelen heb je de game De Sims 4 (los verkrijgbaar) en alle updates nodig. Vereist De Sims 4 Honden en Katten (los verkrijgbaar) om toegang te krijgen tot alle inhoud. (…) Bevat materiaal uit het De Sims Honden en Katten Expansion Pack (los verkrijgbaar). Laat me uitleggen wat dat betekent. De Sims 4 Mijn Eerste Huisdier Accessoires kan worden gekocht en gespeeld door iedereen die alleen het basisspel van De Sims 4 heeft geïnstalleerd. Als je speelt zonder De Sims 4 Honden en Katten kun je nog steeds spelen met alle nieuwe gameplay. Ook zonder De Sims 4 Honden en Katten kun je alle nieuwe voorwerpen plaatsen, alleen bevatten de huisdier-specifieke objecten geen interacties die bedoeld zijn voor honden en katten. Ook kun je gebruik maken voor alle kleding voor Sims; niet de kleding die honden en katten dragen.

Vraag: worden de kleine huisdieren ook ziek zodat ze naar de dierenarts moeten worden gebracht?
Antwoord: de knaagdieren worden zelf niet ziek, maar er zijn wel een aantal nieuwe dierenartslekkernijen om ze te voeren. (Je kunt de nieuwe lekkernijen ook via de computer verkrijgen zonder Honden en Katten.)
Vraag: kun je de kleine huisdieren ook zelf maken in Creëer-een-Huisdier?
Antwoord: nee, ze zijn niet volledig aanpasbaar zoals katten of honden. Je kunt wel uit verschillende leefgebieden kiezen in bouwen en kunt ook een nieuw knaagdier kopen mocht de huidige overlijden of vrijgelaten worden.
Vraag: kunnen baby’s ook overweg met de nieuwe huisdieren?
Antwoord: nee, baby’s en peuters zijn nog te klein om de kooien te bereiken. Kinderen kunnen al wel volledig voor ze zorgen en met ze spelen.

https://twitter.com/SimGuruGraham/status/971143162012958720

Vraag: zitten er ook nieuwe vissen in het spel vanwege het aquarium?
Antwoord: geen nieuwe vissen, wel een aquarium koffietafel vooraf gevuld met vissen.
Vraag: blijven de huisdieren altijd in hun kooi zoals baby’s of kunnen ze ook rondlopen zoals honden en katten?
Antwoord: ze kunnen niet rondlopen in huis. Je kunt ze wel tijdelijk uit hun kooi nemen om met ze te spelen, maar daarna plaats je ze altijd weer terug.
Vraag: kunnen hamsters en dergelijke overlijden uit ouderdom, zelfs als verouderen uitstaat?
Antwoord: ja, maar er is wel een lekkernij waarmee je er kunt zorgen dat ze niet meer ouder worden. Hun veroudering staat los van de opties.
Vraag: kunnen ook huisdieren overweg met de knaagdieren?
Antwoord: katten kunnen op de kooi springen en hun pootjes erdoorheen steken.

https://twitter.com/SimGuruGraham/status/971252964567502849

Vraag: zitten er ook nieuwe bedden voor huisdieren in het pakket?
Antwoord: ja, er is zowel een groot als een klein bedje voor huisdieren. Je kunt ze allebei spotten in de trailer.
Vraag: kun je de huisdieren ook een naam geven?
Antwoord: ja, de kunt ze allemaal een naam geven. Je kunt er ook een relatie mee opbouwen zodat hun naam ook verschijnt in het relatiepaneel.
Vraag: zijn er ook manieren om te voorkomen dat je Sim ziek wordt van huisdieren zoals het inenten van huisdieren of je Sims?
Antwoord: zeker, je kunt een speciaal serum drinken waarmee je je Sim permanent inent.

https://twitter.com/SimGuruGraham/status/971280398255841281

Vraag: kun je ook ansichtkaarten op de kooien plaatsen?
Antwoord: je kunt er inderdaad ook oude ansichtkaarten op plaatsen, maar het zou natuurlijk beter zijn om er een van de nieuwe ansichtkaarten op te plaatsen.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *