De Sims Mobile update 9.2.0 beschikbaar

De Sims Mobile

Vandaag is de eerste update voor De Sims Mobile na de wereldwijde release uitgebracht. Uit de update opmerkingen valt te halen dat we vanaf 15 maart een nieuw in-game evenement gaan krijgen: het Bubbelbad Droomevenement. De precieze invulling daarvan is nu nog niet bekend, maar dat zal later deze week vast nog wel komen.

Update 9.2.0

Speel vanaf 15 maart het Bubbelbad Droomevenement! Voltooi missies en neem deel aan evenementen om Bubbelbad Cadeautasjes te winnen met exclusieve bubbelbaditems en zwemkleding. Trek de aandacht op je volgende feest of wanneer vrienden thuis bij je op bezoek komen. We hebben een aantal achter-de-Sims verbeteringen doorgevoerd voor nog meer speelplezier. Bedankt voor het spelen!

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *