Geen kwartaal teaser voor De Sims 4 in tweede kwartaal 2018

EA_Mage

Het begon inmiddels al te wennen: een kwartaal dat werd ingeluid met een zogenoemde kwartaal teaser, een kort filmpje waarin de content van dat kwartaal werd getoond. Daarmee wisten we tenminste wat voor soort pakketten we in welke volgorde zouden krijgen. Toch lijkt die gewoonte in ieder geval komend kwartaal doorbroken te worden, zo laat EA_Mage weten op het internationale forum:

EA_Mage

Hello all,

This quarter we will not be releasing a teaser.

Although, there will not be a new Sims Quarterly Teaser, stay tuned as we have some exciting news to share with you soon. The good news: we’re working on some great stuff!

Thank you for your patience and keep an eye on the forums and other official Sims channels for more info as it becomes available.

EA_Mage

Of er in het derde kwartaal van 2018 wel een kwartaal teaser gaat komen, dat weten we niet. Ook waarom er nu precies geen kwartaal teaser komt, is niet bekendgemaakt. We weten dat SimGuruDrake een paar weken terug is gestopt als global community manager en die vacature nog niet is opgevuld, maar dat zou niet teveel invloed op een teaser moeten hebben. Verder is ook aangekondigd dat we op EA Play tussen 9 en 11 juni 2018 iets nieuws van De Sims 4 mogen verwachten. Het lijkt me echter sterk dat we dan nog diezelfde maand de release van dat pakket gaan zien. Tenzij het natuurlijk al eerder wordt aangekondigd, maar zoveel eerder lijkt me ook sterk.

Met dank aan pekesims voor de tip!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4 Getagged

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *