De Sims 4 Jaargetijden: Welk jaargetijde ben jij?

De Sims 4 Jaargetijden

Net zoals bij de afgelopen game packs en uitbreidingspakketten krijgt ook De Sims 4 Jaargetijden een eigen quiz, een quiz waarin je erachter kunt komen welk jaargetijden jij nou eigenlijk bent. Via de link hieronder kun je bij de quiz terechtkomen, zie de rest van de post voor alle bijbehorende screens, renders en uitkomsten. Ik ben zelf winter, jullie?

| Welk jaargetijde ben jij? |

Uitkomsten

Herfst

Herfst

Geluk is buiten in de natuur zijn als de bladeren tijdens een koel briesje op de grond vallen. Voor jou wel in ieder geval! Opgaan in de natuur, en opwarmen bij een knus haardvuur, geeft je nieuwe energie. Jij neemt graag wat tijd voor jezelf, maar je staat ook bekend om het maken van heerlijke maaltijden voor vrienden en familie.

Lente

Lente

Jij bent dol op het beleven van nieuwe avonturen. Je bent overal voor in en kletst graag met vrienden tijdens het wandelen, het bewonderen van een tuin of het bezoeken van de nieuwste expositie op een kunstgalerie. Jij haalt alles uit wat het leven te bieden heeft.

Winter

Winter

Soms duurt het even voor je bent ontdooid, maar als dat eenmaal is gebeurd ben je een energieke en sprankelijke persoonlijkheid. Je geeft de voorkeur aan een klein clubje vrienden die jouw warme hart en charmante persoonlijkheid op prijs stellen. Daarnaast sta je bekend om je stijl en zien je outfits er altijd trendy uit.

Zomer

Zomer

Zwembadfeestje? Ja, graag! Stranddag? Jij bent erbij. De hele dag chillen onder de palmbomen? Je doet niets liever! Jij bent een sociale vlinder die overal wat warmte verspreidt. Jij leeft voor pret in de zon. Bommetje!

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *