De Sims 4 Wasgoed Accessoires vanaf nu verkrijgbaar op de console

De Sims 4 Wasgoed Accessoires

De Sims 4 Wasgoed Accessoires is vandaag uitgebracht op de PlayStation 4 en Xbox One. Het accessoirespakket is inmiddels al ruim een half jaar uit op de pc, maar kende daarvoor een uniek ontwerpproces: het pakket werd namelijk samengesteld op basis van keuzes van de community. Dat heeft ervoor gezorgd dat duurzaam leven de basis vormt en ook het wassen van kleding niet kon ontbreken.

Zoals gebruikelijk bij accessoirespakketten kost De Sims 4 Wasgoed Accessoires 10 euro en kun je het pakket via de links hieronder aanschaffen. Mocht je nog twijfelen, lees dan vooral onze review door.

| PlayStation Store | Microsoft Store |

De Sims 4 Wasgoed Accessoires is nu uit op console

Het is nooit een goed idee om je vuile was buiten te hangen. Maar in dit geval kunnen we een uitzondering maken. Sinds vandaag, 14 augustus 2018, is De Sims 4 Wasgoed Accessoires verkrijgbaar op Xbox One en PlayStation 4. Ja, dat is nu meteen! Wat hebben jouw Sims aan dit pakket? Hieronder vind je een vers gestreken overzicht!

De Sims 4 Wasgoed Accessoires

Lachen met wasverzachter

Allereerst kunnen je Sims hun eigen wasruimte inrichten. Plaats een glimmende nieuwe wasmachine en wasdroger in je huis om de kleding van je Sims lekker schoon te houden. Sims kunnen het ook op de milieuvriendelijke manier doen, met een wastobbe. Het kost wat meer moeite om die vlekken eruit te krijgen, maar je moet wat over hebben voor schone lucht.

Wasmand Wonderland

Weet je wat goed samengaat met een wastobbe in de buitenlucht? Een landelijke inrichting! Als jouw Sims helemaal geen zin hebben om de was te doen, kun je hun huis omtoveren met kleurrijke kleden, rieten meubels en nog veel meer met dit Accessoirespakket. Maximale ontspanning.

We doen er ook nog wat extra spullen bij! Dankzij nieuwe outfits met bloemenpatroon en gemakkelijke spijkerstof blijven jouw Sims in artistieke sferen. Ook krijgen ze een paar luchtige kapsels voor bij hun nieuw ingerichte kamers.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *