Community blog: Alexa, speel De Sims

Lin-Z Smart Speaker

In de vorige Maxis Monthly werd voor de verandering eens geen nieuwe content voor De Sims 4 of De Sims Mobile getoond, maar werd juist aandacht besteed aan iets compleet anders: Amazon Alexa. Op alle slimme apparaten van Amazon en in de app kun je namelijk aan de slag met De Sims. Vergelijkbaar met de Lin-Z Smart Speaker – de speciale speaker die eind vorig jaar aan De Sims 4 werd toegevoegd – kan Alexa muziek voor je afspelen, trivia met je spelen of je informatie geven over de franchise. Zie ook deze blog voor meer informatie daarover.

Alexa, speel De Sims

As je dit leest, speel je waarschijnlijk De Sims op je pc, Mac, console of mobiele apparaat. Maar wat als we je zouden vertellen dat er nog een andere manier is om met de beroemde reeks te spelen?

We hebben onze krachten gebundeld met Amazon om een nieuwe manier te creëren om De Sims te ervaren, met behulp van Alexa. Dus eigenlijk kun je nu je hele huishouden pesten met jouw liefde voor De Sims. Of je kunt ze er gewoon bij betrekken. Hoe dan ook, het wordt hartstikke leuk. Dit is een wereldwijde release, in vijf Engelse varianten (Australië, Canada, India, VS en VK).

Met de Alexa-skill voor De Sims kun je met drie functies spelen.

  • Wat dacht je van wat muziek? We hebben meer dan zeven uur muziek uit De Sims-reeks klaargezet voor jouw luisterplezier. Dat zijn 140 nummers! En we zullen het gelijk maar zeggen, ja, die omvatten ook populaire nummers uit De Sims 3.
  • Tijd voor wat triviant. Niets onderstreeptIk ben verslaafd aan mijn favoriete game” zo duidelijk als het spelen van een quiz met al je vrienden of familie met 200 breinbrekende vragen over alles wat met De Sims te maken heeft. Je kunt in je eentje spelen of met vier spelers in een beginnende, casual of uitdagende spelstand.
  • Je kunt ook leuke weetjes over De Sims leren. Weet jij wanneer de eerste De Sims-game uitkwam, of wat de inspiratie vormde voor de oorspronkelijke game? Alexa zal het je leren!

Maak De Sims nu onderdeel van je huis met Alexa! Je hoeft alleen maar een geactiveerd Amazon-apparaat te hebben en dan ‘Alexa, play The Sims!’ zeggen. Veel plezier!

Maar wacht… er is meer!

Omdat jij nu over een Alexa-skill beschikt, wil dat niet zeggen dat je Sims niet ook van een futuristische digitale persoonlijke assistent kunnen genieten (zeg dat maar eens drie keer snel achter elkaar). We willen je dan ook voorstellen aan Lin-Z, nu verkrijgbaar in De Sims 4 op de pc en Mac.

Dit kan Lin-Z allemaal doen voor je Sims:

  • Muziek spelen Lin-Z doet een stereosysteem na. Gênante solodans niet inbegrepen
  • Triviant spelen: Sims kunnen ervoor kiezen om hun kennis te testen. Hoe hoger hun inzichtvaardigheid, hoe vaker je Sims de triviantvragen correct zullen beantwoorden.
  • Dingenbestellen: Pizza, schoonmaakdienst, tuinierdienst of reparatiedienst. Yay, allemaal leuke dingen!
  • Grappen vertellen: Sims kunnen om een grap vragen en Sims in de buurt van Lin-Z zullen erop reageren. Lolz.
  • Belichting aanpassen: Je weet wel, lichten aandoen, lichten uitdoen. Niet bepaald hogere wiskunde.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *