Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Voorwerpen uit werelden De Sims 4 straks toegankelijk in bouwen

Straks zullen al deze voorwerpen en meer te vinden zijn in bouwen.

Goed nieuws voor bouwers in De Sims 4: de gehele koopcatalogus wordt namelijk aangevuld met de meer dan duizend voorwerpen die in de wereld buiten de woonkavels kunt vinden, zo werd duidelijk in de Maxis Monthly gisteren. Van de verschillende de verschillende fonteinen en beelden die je in alle werelden kunt vinden tot een breed scala aan voertuigen zoals auto’s, boten of vliegtuigen, er zijn mogelijkheden genoeg.

De voorwerpen zijn anders dan de bestaande debug-voorwerpen en vereisen ook een eigen cheat om ze te ontgrendelen. Tijdens de livestream was dat bb.showliveeditobjects, maar de SimGuru’s hebben dan ook toegang tot meer cheats.

Net zoals het vernieuwde uiterlijk van De Sims 4 en de verhalen uit Creëer-een-Sim volgt de functie in de update van 16 juli 2019.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>