Herhaling Maxis Monthly 21 juli 2019

Maxis Montly

Vanwege EA Play en de release van De Sims 4 Eiland Leven is het inmiddels al weer zo’n twee maanden geleden dat we de laatste Maxis Monthly konden zien. Deze maand wordt het gelukkig weer gewoon opgepikt, zo heeft SimGuruFrost laten weten. Op 21 juli 2019 om 20:00 Nederlandse tijd begint de Maxis Monthly ditmaal en tegen die tijd zal het hier en op de homepage live te volgen zijn.

Verwacht overigens geen teasers of andere hints te zien ditmaal. SimGuruFrost heeft namelijk tevens laten weten dat die nu niet zullen volgen.

Update 12 juli 2019: misschien dat de Maxis Monthly toch nog interessanter kan worden dan gedacht. SimGuruJoystick hint namelijk op spannend nieuws om te onthullen.

Update 13 juli 2019: de herhaling staat online. Zoals SimGuruJoystick al hintte, is de Maxis Monthly ditmaal zeker spannender dan van tevoren gedacht met een volledig nieuw uiterlijk voor De Sims 4, een verhaalmodus voor Creëer-een-Sim en de toevoeging van de voorwerpen uit de werelden aan bouwen.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *