Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Magisch Rijk

Herhaling De Sims 4 Magisch Rijk livestream

De Sims 4 Magisch Rijk komt eraan en om het pakket wat duidelijker uit te lichten, wordt er zoals gebruikelijk een speciale livestream aan gewijd.

Net zoals bij de voorgaande pakketten krijgt ook De Sms 4 Magisch Rijk een speciale livestream, zo bevestigde SimGuruRomeo op Twitter. De livestream zal de week voorafgaand aan de release plaatsvinden op 6 september 2019. De livestream begint rond 20:00 uur Nederlandse tijd en duurt ditmaal twee uur.

Update 7 september 2019: de herhaling staat online.

4 gedachtes over “Herhaling De Sims 4 Magisch Rijk livestream”

 1. Claudia

  Ik keek gister naar de livestream (1ste keer trouwens) vanwege dat pakket waar ik al heel lang op wacht. Te oordelen aan wat ze allemaal lieten zien, gaat dit een geweldig pakket worden. Het is super apart met die zwevende werelden en door zwaar beschadigde achterkanten. Daarnaast al die nieuwe meubels en glas in lood ramen, dit gaat mij enorm veel spelplezier en zeer late avonden opleveren.
  Zo’n livestream is best leuk, maar ook doodvermoeiend om te volgen.

  1. Rudy

   Twee uur is inderdaad lang vaak, zeker als er die hele tijd heel snel veel informatie doorheen gaat. Ik zou willen dat ik er een samenvatting van kon maken, maar ben nu zelf bezig met de review van het pakket, dus daar moet ik mijn aandacht in steken nu.

 2. Claudia

  Even een vraagje mbt Realm of Magic. Vanaf hoe laat morgen (10-9) kun je het pakket kopen en downloaden?
  Ik kan niet wachten tot ik het heb en kan spelen en had het spel het liefst vorige week al willen hebben (LOL)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>