Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Magisch Rijk

De Sims 4 Magisch Rijk videos van het Magische Rijk

Na de videos van eerder deze week uit Glimmerbrook is nu ook het Magische Rijk aan de beurt.

Glimmerbrook hebben de afgelopen dagen al meermaals mogen bewonderen in verschillende video’s. De Sims 4 Magisch Rijk komt echter met twee verschillende werelden en van die tweede, het Magische Rijk, krijgen we nu ook zelfgemaakt beeldmateriaal van de SimGuru’s te zien.

Het Magische Rijk is de magische wereld uit het pakket en vergelijkbaar met Sixam uit De Sims 4 Aan het Werk geen bewoonbare buurt. Je kunt er namelijk primair komen door door het portaal in Glimmerbrook te gaan. De wereld zelf is desondanks de plek waar magie wordt uitgeoefend en zal komende week vast nog verder worden uitgelicht.

SimGuruRomeo

De eerste video is gedeeld door SimGuruRomeo en toont onder andere de glazen tuinglas. Zoals eerder al duidelijk werd is dit de omgeving waarin verschillende planten te vinden zijn die kunnen worden gebruikt als ingrediƫnten voor toverdrankjes.

SimGuruNinja

SimGuruNinja, die eerder al veel liet zien van de natuur in Glimmerbrook, toont nu logischerwijs een vergelijkbaar beeld in het Magische Rijk. Een vredige plek tussen alle magie uit de wereld.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>