Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Studentenleven

Community blog: De Sims bundelt zijn krachten met Ironhack

De Sims 4 Studentenleven is inmiddels al eventjes beschikbaar op de pc en binnenkort ook op de console. Om net zoals je Sims in het Foxbury Instituut de studiebanken in te kunnen duiken, komt De Sims met een speciale samenwerking met Ironhack. Samen worden namelijk verschillende beurzen tussen de 1.200 en 12.000 dollar weggegeven voor fulltime cursussen van 9 weken of parttime cursussen van 24 weken in webontwikkeling, UX/UI-ontwerp en gegevensanalyse. Voorgaande ervaringen binnen een van de vakgebieden is geen vereiste, alleen interesse en een goede motivatie.

De actie is internationaal, maar gelukkig is er ook een campus in Amsterdam. De cursussen worden desondanks gegeven in het Engels en je moet minimaal 18 jaar oud zijn om in aanmerking te komen voor de beurzen. Je hebt tot 17 december 2019 19:00 uur om je aan te melden, waarna selectie plaatsvindt via een speciale online test en een persoonlijk interview. In de week van 24 januari 2020 worden de winnaars op de hoogte gesteld. Zie de link hieronder voor meer informatie.

De Sims bundelt zijn krachten met Ironhack

Hoi Simmers! We hebben een speciale aankondiging voor jullie: De Sims heeft zijn krachten met Ironhack gebundeld om jullie naar school te sturen. Samen geven we beurzen weg voor een bootcamp van negen weken ter ere van De Sims 4 Studentenleven. Terwijl jouw Sims blokken aan het Foxbury Instituut, kun jij hetzelfde doen aan een van de negen Ironhack-campussen wereldwijd.

Ironhack is een internationale techniek- en ontwerpopleiding met intensieve cursussen voor webontwikkeling, UX/UI-ontwerp en gegevensanalyse. Studenten die de bootcamp bijwonen leren de veelgevraagde vaardigheden die toe worden gepast in alle aan techniek gerelateerde industrieën, inclusief computergames als De Sims.

Welke cursussen kun je volgen?

Met het beursprogramma van De Sims x Ironhack kun je een bootcampbijwonen in webontwikkeling, UX/UI-ontwerp of gegevensanalyse aan eenvan de campussen die deze cursussen aanbieden. Om je te helpen beslissenwelk pad je moet kiezen, gedeeltelijk of volledig; webontwikkeling ofgegevensanalyse, hebben we alvast alle sappige details over elke cursusverzameld.

Webontwikkeling

Deze cursus helpt aspirerende webontwikkelaars de basis vanprogrammeertalen als HTML5, CSS3 en JavaScript, en laat je tools enbibliotheken als React, Node.js, Express en MongoDB gebruiken. Naast decursussen zelf voltooi je drie projecten en werk je af en toe metanderen in programmeersessies. Aan het eind van het semester krijg je dekans om een full-stack webapplicatie te ontwikkelen.

UX/UI-ontwerp

Als je een UX/UI-ontwikkelaar wilt worden, biedt dit programmagebruikersgestuurde ontwikkeling via de design thinking-methode.Gebruikersonderzoek, prototyping, gebruikerstests en heuristischeevaluatie worden gebruikt om je ideeën te valideren en je ontwikkelt eenprototype van je oplossingen met gebruik van visuele en interactieveontwerptechnieken met UI en IxD.

Gegevensanalyse

Geef je de voorkeur aan gegevensanalyse? Leer dan hoe je een breedscala van datasets opschoont en verkent. Duik in de wondere wereld vangegevensanalyse met Pandas om je gegevens om te zetten in verbluffendebeelden om verhalen te vertellen en sluit alles af met machine learningom het geleerde op datasets in de echte wereld toe te passen.

Aanmelden

Nu is het tijd om je op je eigen opleiding te concentreren! We willen de De Sims-community aanmoedigen om van deze kans te profiteren en een van de beperkt beschikbare volledige of gedeeltelijke beurzen te winnen, mogelijk gemaakt door Ironhack. Terwijl jouw Sims zich voorbereiden om innovatieve leiders te worden binnen hun vakgebied aan het Foxbury Instituut, kun jij hetzelfde doen Je hebt tot 17 december 2019 om je aan te melden via de Ironhack-site. Zorg dat je dit op tijd doet.

EA

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>