Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Klein Wonen

De Sims 4 Klein Wonen vanaf nu verkrijgbaar op de console

De Sims 4 Klein Wonen is vanaf vandaag te verkrijgen op de PlayStation 4 en Xbox One. In dit nieuwste accessoirespakket draait het om het wonen in kleine huizen. De uitdaging is dan ook om op een nieuw soort kaveltype een huis te maken met minder dan 100, 64 of 32 hokjes om zo steeds verder oplopende bonuses te verdienen zoals lagere rekeningen of een boost bij het verbeteren van vaardigheden. Zie onze review over De Sims 4 Klein Wonen om meer te weten te komen over het accessoirespakket.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>