Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 en De Sims 4 Ecologisch Leven

Ladders komen naar basisspel De Sims 4

Wie de trailer van De Sims 4 Ecologisch Leven goed heeft bekeken, merkt op dat er een huis in te zien is met een ladder (rond 1:10, hetzelfde huis is rechts op de afbeelding hierboven te zien). SimGuruGeorge bevestigt op Twitter dat de feature zal worden geïntroduceerd met De Sims 4 Ecologisch Leven en dat het bovendien voor iedereen te gebruiken zal zijn. Waar De Sims 4 Ecologisch Leven een trap krijgt. zal ook het basisspel minstens één eigen variant introduceren.

Ladders will be a base game update coming at launch. Eco Lifestyle will come with an additional variant.

SimGuruGeorge

Ladders zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. De update zal normaliter de week voorafgaand aan de release uit worden gebracht.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>