Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Game packs

Morgen volgt aankondiging van negende game pack voor De Sims 4 op gamescom

Kijk donderdagavond live naar de aankondiging van het negende game pack voor De Sims 4 tijdens de gamescom 2020: Opening Night Live show.

Ook gamescom vindt dit weekend online plaats vanwege de wereldwijde coronapandemie. Lang was onduidelijk of De Sims 4 ook onderdeel uit zou gaan maken van de line-up van dit jaar, maar op de vooravond van de gamebeurs is daar eindelijk duidelijkheid in gekomen. Morgen volgt namelijk de aankondiging van het negende game pack voor De Sims 4 tijdens de speciale Opening Night Live show. De livestream daarvan begint morgen, donderdag 27 augustus 2020, om 20:00 uur Nederlandse tijd en duurt twee uur.

Op dit moment weten we eigenlijk nog niets van dit game pack. In de in april dit jaar gepresenteerde roadmap is ons enkel verteld dat dit game pack een belangrijke primeur zal bevatten, dus we zullen zien.

Bron.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>