De Sims 4 update 1.67.45 en console update v1.32 beschikbaar

Nieuwe uiterlijk De Sims 4

Vandaag heeft het basisspel van De Sims 4 een update gekregen. Zoals gisteravond al werd getoond, komt deze update met nieuwe content voor zowel Creëer-een-Sim als ook bouwen in het thema van de Latijns-Amerikaanse cultuur-maand, een maand waarin in de Verenigde Staten wordt stilgestaan bij de invloeden van latino’s op het land. Ook wordt de eerste stap gezet in de verbetering van de huidskleuren.

Update 10/06/2020

 • PC: 1.67.45.1020 / Mac: 1.67.45.1220
 • Console: versie 1.32

¡Bienvenidos!

We vieren de Latijns-Amerikaanse cultuur-maand met wat nieuwe basisgame-content die geïnspireerd is op de levendige Latijns-Amerikaanse cultuur. Pak je rust met je Simgezin en geniet van een heerlijke barbecue waar je smaken kunt proeven uit Mexico, Argentinië, de Dominicaanse Republiek en nog veel meer! Je kunt je achtertuin verfraaien met een kleurrijk dineerset, decoratieve potten, muurschilderingen, een nieuwe grill, en niet te vergeten: de Bougainville pergola waardoor jouw Sims lekker in de schaduw kunnen zitten.

We zijn ook een samenwerking met de befaamde Chicano kunstenaar Mister Cartoon aangegaan, om jou wat nieuwe Creëer-een-Sim content met zijn stijl te bieden. Hij heeft het welbekende Vrieskonijn een toffere look gegeven, maar hij heeft ook een prachtige vlinderprint ontworpen die staat voor vreedzame migratie. Er zijn nieuwe tops beschikbaar met een vrouwelijke of mannelijke stijl voor kinderen en volwassenen. En we konden natuurlijk niet gaan samenwerken met een tattoeëerder en dan geen tattoos uitbrengen, dus neem daar ook vooral een kijkje! Je kunt hier ook meer lezen over onze Latijns-Amerikaanse cultuur-maand update.

Je kunt hier ook meer informatie vinden over onze inspanningen om de huidskleuren van de Sims te verbeteren. De eerste verbeteringen zullen te zien zijn in deze release – we hebben goed bekeken hoe het proces van het ontwerpen van huidskleuren verloopt (alle stadia tot het op jouw beeldscherm verschijnt), om te zien waar we verbeteringen kunnen aanbrengen. We hebben ontdekt dat de compressie vaak de boosdoener was van de vlekkerige en grauwe tinten bij donkere huidskleuren. Die huidskleuren worden nu automatisch zonder compressie weergegeven. Daardoor, alsmede door de optie om Simtexturen zonder compressie weer te geven, zullen de visuele effecten bij jouw Sims in het spel beter zijn. In de bijgevoegde blog vind je meer informatie over die opties.

We hebben ook twee van onze basisgame-kapsels een make-over gegeven. Dat zijn de kapsels yfHair_LongBraidedPulledBack en ymHair_AfroMedium. Zoals al gezegd in de blog zijn dit zeker niet de enige veranderingen die we gaan doorvoeren, maar louter de eerste stappen naar verbetering. Je mag meer van ons verwachten!

-SimGuruGnome, SimGuruDana en SimGuruRusskii

En dan nu de fixes:

Sims 4

 • We hebben een probleem verholpen waarbij vuilnisbakken steeds vol raakten als je niet de ecologische levensstijl had. Het is goed dat je je bewust bent van je ecologische voetafdruk, maar als de vuilnisbakken zichzelf gaan vullen is er toch iets goed mis.
 • Sims zullen nu weer de eettafel gebruiken wanneer ze gaan eten. Als ik haast heb, pak ik ook wel eens een snelle hap en ga ik niet rustig zitten om te eten. Maar soms is het ook wel fijn om zittend te genieten van je maaltijd, toch?
 • Je gaat je nieuwe rekeningen betalen. ALLE nieuwe rekeningen. Hou die rekeningen goed bij. Wij geloven dat je het kunt! We hopen dat jullie het op prijs stellen dat we de kavelbelastingen hebben aangepast aan het kavel, zodat het allemaal wat eerlijker is.
 • We hebben een probleem verholpen waarbij het bericht ‘Niet uitgebreid naar handelingen’ verscheen in Bouwen, wat het spelen bemoeilijkte. Als dit al gebeurt bij ‘Niet uitgebreid naar handelingen’, dan wil ik niet weten wat er gebeurt bij ‘Uitgebreid naar handelingen’, tenzij het iets goeds is, maar laten we ons koppie erbij houden.
 • We hebben een hartig woordje gesproken met de Sims die hun peuters niet goed verzorgden. Ze gaan hun kleine engeltjes nu weer netjes voorlezen voor het slapengaan en leren om op het potje te gaan.
 • We hebben een probleem opgelost waarbij favoriete items uit je inventaris steeds werden gereset als je je kavels bewerkte via ‘Werelden beheren’.
 • Sims die worden overgezet naar andere huishoudens zullen nu geen veranderingen meer aanbrengen aan het familiebeheer, zoals de toegewezen bedden. Toen ik dat las, dacht ik meteen het volgende:

*Start dramatische muziek*
”Wat wil JIJ?”

”Zo simpel is het niet!”
”Maar… *zucht* Wat. Wil. Jij?!”
”Je kunt niet zomaar alles bepalen nu je weer terug bent, oké?” ”Ik had een EIGEN bed!”
”OKÉ”
*Stop dramatische muziek*

 • Er is een nieuwe vijand verschenen! Er komt een uitdager jouw kant op! Fout 124:2951a73 komt het strijdtoneel op… en wordt verpletterd. De volgende keer beter, Fout 124:2951a73. Nou ja, ik hoop dat er geen volgende keer komt. Vaarwel!
 • De Lin-Z Smart Speaker kan nu ook de Focus en Metal radiozenders afspelen.

Eiland Leven

 • We hebben een probleem verholpen waarbij alle niet-decoratieve stenen verdwenen nadat je naar verschillende kavels had gereisd. Wat een donderstenen! Ze bedriegen je waar je bij staat. Vooral het stollingsgesteente ziet er gewiekst uit. Verdacht.

Studentenleven

 • We hebben een probleem met de ICJA Kist verholpen waarbij hij gesloten leek als een Sim naar een ander huishouden verhuisde. Alles is van mij! Van mij!

Ecologisch Leven

 • We hebben een probleem verholpen waarbij Stukjes en Beetjes werden gereset als Sims naar andere huishoudens verhuisden. Als je weg wil, ga je lekker weg, maar mijn Stukjes en Beetjes laat je staan!
 • Het gemeenschapsstembord wordt niet meer gezien als een DEBUG-item, heeft nu een werkende thumbnail en kan op een kavel geplaatst worden.
 • Sims die als civiel ontwerper werken kunnen nu de opdracht om thuis te werken voltooien.
 • We hebben de Vlijtige Fabricator gefikst zodat hij niet meer elke dag kapot gaat. Er zit garantie op, dus die waardevolle Simdollars mogen lekker in je zak blijven zitten.
 • We hebben het gedrag van Sims tijdens het koken en het bakken van taarten onophoudelijk in de gaten gehouden (en misschien hier en daar stiekem wat geproefd). We hebben ze weer op het rechte pad gezet, maar we hopen toch nog ooit te kunnen smikkelen van die lekkere baksels.

In de Natuur

 • We hebben een routeprobleem opgelost waarbij Sims die bij het kampvuur ineens in een in vuurzee zaten, niet uitgeblust konden worden door andere Sims. Zo krijgt ‘er warmpjes bij zitten’ wel ineens een heel andere betekenis.

Uit Eten

 • We hebben een probleem opgelost waarbij restaurantmenu’s geen tekst leken te bevatten of beschadigd leken. Je kunt je keuzes in het echte leven overlaten aan de chef, maar ik denk niet dat dat hier de bedoeling was.

Fitness Accessoires

 • Je kunt nu ook de Focus en Metal radiozenders afspelen via oordopjes. Heb jij je gratis paar oordopjes al verzilverd?

Klein Wonen

 • Je Sim kan nu ook luchtgitaar spelen met de Media Marathonner Alles-op-de-Muur en de Media Marathonner. Rocken maar!

Moschino

 • We hebben een probleem verholpen met sommige sneltoetsen (Q en E) tijdens het gebruik van de driepoot. Je kunt nu zonder problemen de camera omhoog en omlaag bewegen met die toetsen. Laat je beste pose zien!

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *