De Sims 4 Sneeuwpret officieel aangekondigd

De Sims 4 Sneeuwpret

Zojuist is het tiende uitbreidingspakket voor De Sims 4, De Sims 4 Sneeuwpret, officieel aangekondigd. In dit pakket kunnen je Sims de wereld Mt. Komorebi, zowel een vakantiewereld als een bewoonbare wereld, verkennen en daar deelnemen aan verschillende winterse activiteiten zoals snowboarden en skiën.

De Sims 4 Sneeuwpret

Tegelijkertijd wordt ook veel aandacht besteed aan de Japanse cultuur in het pakket. Zo is er een badhuis om te ontspannen en zit ook bouwen vol met traditionele en moderne Japanse decoratie. Zie de onderstaande trailer en community blog verderop in deze post voor meer informatie.

De Sims 4 Sneeuwpret komt op vrijdag 13 november uit op alle platformen. Vanaf vandaag is het dus nog zo’n drie en een halve week wachten. Op Origin komt het uitbreidingspakket die dag om midderacht uit terwijl het op de overige platformen om 19:00 uur Nederlandse tijd.

Begin met het plannen van jouw ontsnapping in De Sims 4!

Ik hoop dat je je skischoenen en warme kleding klaar hebt staan — Het De Sims™ 4 Sneeuwpret Expansion Pack gaat je op 13 November, 2020 niet in je koude kleren zitten! We gaan naar de op Japan geïnspireerde wereld van Mt. Komorebi, waar je kunt kiezen of je actief wilt gaan wintersporten of lekker rustig wilt ontspannen. Kies een Levensstijl die bij jou past! Ik zie jullie op de top van de berg, Simmers!

Een frisse neus halen

Adem de frisse berglucht in en verbeter de vaardigheden van je Sim in het klimmen, skiën en snowboarden. Als ze ooit van die beginnerspiste af willen komen, moeten ze toch een tandje bij zetten. Als ze het eenmaal onder de knie hebben, neem je de stoeltjeslift naar de grotere skipistes en de klimroutes naar de top. Zelfs vallen ziet er daar cool uit… toch? Maar als je Sims echt goed worden, maak dan de blits met een lichtgevend board en de chicste sneeuwuitrusting.

En het is niet alleen voor volwassenen. Kinderen kunnen skiën en snowboarden op de minder uitdagende pistes, terwijl ouders met hun peuters kunnen gaan sleeën. Sneeuwpret voor alle leeftijden!

Afkoelen

Als je Sim een paar keer te vaak onderuit is gegaan en wel wat ontspanning kan gebruiken, zoek dan de rust in Mt. Komorebi op. Breng een bezoekje aan het Onsen Badhuis om je Sim te ontdoen van alle stress (en blessures!) . Bestaat er iets beters dan kijken hoe de stoom van het water omhoog komt na een lange dag? Precies, dat vonden wij ook.

Zelfs de wandelpaden net buiten de stad bieden steeds iets nieuws. Verken bamboebossen, stop even bij het kerkhof om het leven te overdenken of bezoek de bergtempel met vrienden om de échte Mt. Komorebi-ervaring te krijgen. Vergeet niet om je goed aan te kleden. Het ligt er maar net aan waar je bent, maar het kan er flink koud worden!

Bouwen maar

Huur een van de vakantiekavels of bouw je eigen huis als je aankomt in Mt. Komorebi! In de stad kun je overal inspiratie opdoen voor je nieuwe project, wat dat dan ook mag zijn. Nieuwe items zoals Shoji-deuren, dakpannen en tatami’s belichamen de Japanse inspiratie achter het pack, en in de toekomst kun je ook met aanpasbare platforms gaan spelen! Maar dat is nog niet alles. Vul je huis met zowel modern als traditioneel meubilair, en vergeet vooral de kotatsu niet zodat je gezellig met een groep vrienden hotpot kunt eten.

Buiten kun je genieten van het vredige berglandschap. Voeg koi toe aan je decoratieve fonteinen en leg een rotstuin aan in de schaduw van Japanse esdoorns—de keuze is helemaal aan jou!

Dus, wat is jouw ontsnapping?

Het De Sims 4 Sneeuwpret Expansion Pack is vanaf 13 november 2020, om middernacht in jouw regio beschikbaar op Origin (voor Mac en PC) en om 19.00 uur voor Steam, Xbox One en PlayStation 4! Pre-order vandaag nog om als eerste in de rij voor de stoeltjeslift te staan!

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *