Bekijk hoe EA Game Changers Mt. Komorebi vorm hebben gegeven in De Sims 4 Sneeuwpret

De Sims 4 Sneeuwpret

Nog voor de officiële aankondiging van De Sims 4 Sneeuwpret werd al duidelijk dat het uitbreidingspakket is vormgegeven in samenspraak met EA Game Changers James Turner, Deligracy, lilsimsie en SimLicy. Inmiddels is hun precieze rol ook duidelijk geworden en die is namelijk dat ze alle vier drie verschillende kavels in Mt. Komorebi, de nieuwe wereld uit het uitbreidingspakket, hebben gebouwd. Aangezien er daarnaast nog twee lege kavels zijn, betekent dat dus dat zij verantwoordelijk zijn voor alle bebouwde kavels.

Aangezien de kavels in de voorgaande werelden nou niet altijd zo geweldig zijn, is dit al meteen fijn nieuws om te horen. Wat nog fijner is, is dat we (een gedeelte van) de kavels zelf nu ook al te zien krijgen. Alle vier hebben ze namelijk een video geüpload waarin ze stilstaan bij hun werk en hoe ze zijn gekomen tot de kavels zoals die nu zijn.

Maxis heeft namelijk de families en de verhalen eromheen gemaakt, en dus was het aan de Game Changers om daar een passende kavel voor te maken. Ook wordt er uiteraard gepraat over de limieten tijdens het bouwen zoals bijvoorbeeld dat de kavels simpelweg niet eindeloos veel decoratiestukken kunnen bevatten vanwege de performance op mindere computers. Zie het volledige bericht voor de vier video’s.

James Turner: Lounge (andere video), starterhuis en vakantiehuis (andere video)
Deligracy: Vakantiehuis, park en onsen
Lilsimsie: Starterhuis, familiehuis en villa.
SimLicy: Bar, familiehuis en vakantiehuis.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *