Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Patches

De Sims 4 update 17 november 2020 beschikbaar

De afgelopen update voor De Sims 4 zorgde bij sommige Simmers voor crashes. In een kleine update die afgelopen nacht is uitgebracht, zijn die problemen als het goed is opgelost. Op het moment van schrijven is de update enkel nog uitgebracht op Origin, de consoles volgen zo snel mogelijk nog.

Update 17/11/2020

  • PC: 1.68.156.1020 / Mac: 1.68.156.1220
  • Console: versie 1.34

Deze update behandelt de vervelende crashes die ontstonden tijdens onze vorige update. Als je de tijdelijke geluidsoplossing hebt toegepast, vergeet dan niet om dat ongedaan te maken om weer in alle hoorbare glorie van de game te kunnen genieten.

Deze update lost ook het pc-probleem op waarbij het kopen van packs/pakketten via het hoofdmenu resulteerde in een Origin-fout.

Bedankt voor jullie meldingen en hulp bij het opsporen van deze problemen.

Veel plezier met De Sims!

SimGuruRuskii

2 gedachtes over “De Sims 4 update 17 november 2020 beschikbaar”

    1. Rudy

      Probeer eens Sims 4 te repareren in Origin (in het menu van Sims 4 op het tandwieltje klikken en dan “Repareren”). Dat lost verschillende problemen na deze patch op.

      Mocht het niet werken, kun je dan even aangeven wat er precies misgaat en of je eventueel foutcodes ziet.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>