Vierde Spark’d Uitdaging van start gegaan

The Sims Spark'd

Inmiddels is de vierde Spark’d Uitdaging van start gegaan. Ditmaal draait het om de aankomende feestdagen, maar dan met een eigen tintje: het gaat namelijk om het leven binnen een sneeuwbol en wat je daar zoal aan avonturen mee kunt maken. Om mee te doen heb je tot 2 december 2020 de tijd waarbij de winnaars kans maken mee te mogen doen aan het tweede seizoen van The Sims Spark’d.

Voor stylisten is de taak daarmee redelijk simpel: maak namelijk vier Sims met ieder een eigen persoonlijkheid die leven in deze sneeuwbolwereld. Bouwers mogen wat creatiever zijn ditmaal en laten zijn hoe het decor van de sneeuwbol eruit na het opschudden ervan. Aan verhaalvertellers is het de zaak te vertellen hoe het leven van deze Sims ineens flink veranderd na een opschudding van de sneeuwbol.

Zoals gebruikelijk zijn mods en aangepaste content niet toegestaan bij de uitdagingen voor bouwers en stylisten. Cheats mogen juist wel gebruikt worden. Zie voor de overige regels de bovenstaande links.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *