De Sims 4 update 25 januari 2022 beschikbaar

Nieuwe uiterlijk De Sims 4

Gisteren heeft De Sims 4 een nieuwe update gekregen. Het is ditmaal een relatief kleine update waarin slechts een handjevol bugs worden opgelost. Vanwege de aankondiging van De Sims 4 Zomerse Carnavalsmode Kit brengt de update ook een nieuwe radiozender, Carnavalsbeats, die voor iedereen gratis beschikbaar is.

Update: 25/1/2022

  • PC: 1.83.24.1030 / Mac: 1.83.24.1230
  • Console: versie 1.51

Hallo, Simmers!

We hopen dat het allemaal goed gaat met jullie.

We beginnen 2022 met een seizoen vol confetti en plezier, niet alleen met een Sims Bezorging in de eerste dagen van januari, maar nu ook met een game-update!

We hopen dat dit nieuwe jaar iedereen wat vreugde en plezier schenkt. Voor mij is elk nieuw jaar een kans op een nieuw begin en nieuwe wensen. Ik zal niet ontkennen dat dit jaar een beetje anders is dan voorgaande jaren en terwijl ik deze aantekeningen schrijf voel ik me zelfs een beetje nostalgisch, maar zonder het optimisme te verliezen waar een nieuw jaar voor staat.

Ik hoop dat jullie het nieuwe jaar allemaal geweldig zijn begonnen en dat de maanden die nog volgen net zo geweldig zullen zijn. We hebben een fantastisch jaar voor de Sims in petto en we kijken ernaar uit om dit met jullie allemaal te delen.

Bedankt voor jullie doorlopende steun en feedback. Veel plezier met De Sims!

Chaucitos!

– SimGuruRusskii

Opgeloste problemen

De Sims 4

  • Als je Sims graag een Vileine Valentijn willen worden, kunnen ze nu de optie ‘Overtuigen om partner te verlaten’ kiezen om dat doel na te streven. #sorrynotsorry
  • We hebben tekst toegevoegd aan sommige voorwerpen waar geen tekst bij stond als je ze opzocht via de bb.showhiddenobjects cheat in meerdere multiple packs/pakketten.
  • Ter ere van de liefde en om relaties niet al te veel schipbreuk te laten lijden, krijgen Sims niet langer een telefoontje van hun romantische partner met de vraag voor advies om wat te doen met een mogelijk verlovingsaanzoek van diezelfde Sim. Kun je het je voorstellen? Ongemakkelijk…

Landelijk Leven

  • We hebben een probleem verholpen waarbij vertaalde tekst voor de ‘voorkeur’ en ‘afkeer’ in Landelijk Leven niet in alle talen, met uitzondering van Engels, werd weergegeven.

Journey To Batuu

  • Sims met bepaalde eigenschappen die van invloed zijn op klusbetalingen, krijgen nu de juiste hoeveelheid galactic credits voor voltooide missies op Batuu. Omdat je Sims het waard zijn, en jij ook!
EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *