De Sims 4 Middelbare School aangekondigd

De Sims 4 Middelbare School

Het heeft even geduurd, maar De Sims 4 gaat eindelijk weer een uitbreidingspakket krijgen: De Sims 4 Middelbare School. In dit uitbreidingspakket gaat het om de middelbare schooltijd van tieners en alles wat daaromheen komt kijken. Van het ontdekken van je eerste liefde tot aan het jezelf bewijzen in sport, er zit van alles in passende bij een typische Amerikaanse high school ervaring.

Op 28 juli 2022 wordt het uitbreidingspakket wereldwijd uitgebracht.

De les is begonnen in het De Sims™ 4 Middelbare School Expansion Pack

[De intercom kraakt als hij wordt ingeschakeld en de rector aan de ochtendaankondiging begint.] 

Goedemorgen, studenten en faculteitsleden van Copperdale Middelbare School! Welkom terug bij een spannend nieuw schooljaar. Voor degenen die nieuw zijn in onze school en stad, we vinden het zo leuk dat jullie nu ook deel uitmaken van onze knusse community! Copperdale, ooit bekend om zijn bloeiende mijnindustrie, is een klein stadje aan de oevers van het Meer van LaSuli, waar je jouw tienerdromen kunt najagen, je identiteit kunt verkennen en je grenzen kunt testen door middel van keuzes.

We zijn trots op de makers van onze community en de zeven kavels die ze in Copperdale hebben gebouwd waaronder MsGryphi, die TheeKring heeft gebouwd: de kringloopwinkel en de plaatselijke hangplek om een bubbeltheetje te drinken, xfreezerbunnyx, die de bibliotheek heeft gebouwd en JOL1990, die de chique villa van de rector heeft gebouwd.

Als vandaag de laatste bel is gegaan, geven we een rondleiding van de school en de stad. Iedereen is van harte welkom. 

Op alle herinneringen die we dit schooljaar samen zullen gaan maken. 

Zet ‘m op Copperdale Finatra’s!

De Sims 4 Middelbare School

Bepaal je eigen pad op de middelbare school

Copperdale Middelbare School is het centrum van de wereld van jouw tieners. Binnen deze muren doen Sims mee aan alles wat van de middelbare school zo’n vormende tijd in het leven maakt. Van het opbouwen van levenslange vriendschappen tot het kiezen van favoriete naschoolse activiteiten en de ontwikkeling naar volwassenheid.

Tijdens de schooluren gaan Sims naar de les, hangen ze met vrienden rond, lunchen ze in de kantine, maken ze wekelijks tentamens en worden ze hopelijk niet uitgescholden door de rector die de wacht houdt op de gangen! Na school kunnen leerlingen deelnemen aan activiteiten als football, cheerleaden, schaak- en computerclubs, evenementen zoals de wetenschapsbeurs bezoeken of naar hun met posters beplakte slaapkamer gaan om huiswerk te maken.

Met betrekking tot buitenschoolse activiteiten kunnen tieners lid worden van een naschoolse club of team zoals football of cheerleaden, deze vaardigheidsactiviteiten oefenen, meedoen aan competities en de hoogte- en dieptepunten van het winnen en verliezen met hun teamleden ervaren. 

Je krijgt zelfs de kans om door de ups en downs van prille liefde te navigeren, of het nu de gelukzalige fase van verliefdheid is of de perikelen na een gebroken hart. Een tip: Plumbiet Pier is de perfecte plek voor een date! Er is een pretpark met een spookhuis, een liefdestunnel, een reuzenrad en een fotohokje om die levenslange herinneringen vast te leggen!

De Sims 4 Middelbare School

Ontdek de identiteit van je tiener 

Tienerjaren en de middelbare school zijn de startpunten voor zelfontdekking. Er zijn nog meer manieren voor Sims om hun identiteit te verkennen. Naast de release van Middelbare School wordt er een gratis update van de basisgame uitgebracht met een extra nieuwe functie die je Sims nog meer keuzes en mogelijkheden biedt om het leven te ontdekken. 

De gratis update voor de basisgame introduceert ook lichaamshaar. Sims met het Middelbare School Expansion Pack kunnen de natuurlijke groei van hun lichaamshaar in de loop der tijd verzorgen en knippen, om die overgang van puberteit naar volwassenheid te vieren.

Meer informatie over de nieuwe updates voor de basisgame van De Sims 4 vind je op op vrijdag 15 juli 2022 om 11.00 uur PDT op Twitch en YouTube. 

De Sims 4 Middelbare School

Laat zien hoe creatief je bent met wat grappen en grollen!

Wat is de middelbare school nou zonder een beetje kattenkwaad? In Middelbare School ontdek je een gloednieuwe ondeugende kant van je tieners terwijl ze geintjes uithalen. Beklad het whiteboard, laat een stinkbom achter in de locker van je klasgenoot of knoei met de intercom van de school, zorg alleen dat je niet wordt betrapt! Als je succesvol geintjes met andere Sims uithaalt, word je nog ondeugender, maar als je betrapt wordt, heeft dat gevolgen voor je relaties en kan tot vertrouwensproblemen leiden.

Thuis kun je een ware oase van de slaapkamers van je tieners maken om hun unieke persoonlijkheid en stijl te weerspiegelen. Tieners kunnen ook chillen in hun slaapkamer nu Sims met gekruiste benen op bed kunnen zitten om kussengevechten te houden. Moet je ’s avonds even stiekem wegsluipen? Sims kunnen het huis verlaten via het EZ Exit Raam of de Hekwerk Ladder, en dan via de zijkant van een huis omlaag klimmen.

De Sims 4 Middelbare School

Mode is de ultieme vorm van zelfexpressie en is altijd al een belangrijk onderdeel geweest van De Sims. Als onderdeel van het De Sims 4 Middelbare School Expansion Pack zijn de modeopties voor je Sim uitgebreider dan ooit door de samenwerking met Depop, de circulaire kledingapp waar de volgende generatie unieke voorwerpen kan scoren. Sims kunnen kledingstukken kopen die zijn ontworpen door echte Depop-verkopers Jeremy SalazarSha’an D’AntesLapoze McTribouySelena Williams en Bella McFadden in de game en in TheeKring, een tweedehandswinkel waar je tevens bubbelthee kunt drinken, hun looks hypen en Simdollars verdienen door outfits te verkopen via de nieuwe Trendi-app en een Simfluencer worden.

Maak foto’s van de nieuwe outfits van je Sims op de muurschildering van kunstenaar Monica Ahanonu, die aan de zijkant van TheeKring is afgebeeld, en laat je inspireren door de samenwerking tussen De Sims x Depop.

Populaire quarterbacks, galakoninginnen en topstudenten

Het zou natuurlijk geen echt schoolavontuur zijn zonder een eindbal en diploma-uitreiking.

Het eindbal is misschien wel de meest zenuwslopende en spannendste avond voor je tieners. Je kunt elk aspect van het eindbal van je Sim aanpassen, te beginnen met de voorbereidingen voor het eindbal en het evenement zelf. Sims kunnen alleen gaan, iemand voor het eindbal vragen,  met vrienden gaan of helemaal niet gaan. Vanaf dat punt kunnen spelers in alle details duiken, zoals het maken en presenteren van een eindbalbord, outfits selecteren, vrienden uitnodigen om zich voor te bereiden en te stemmen voor eindbalroyalty. Spelers kunnen ook hun dansmoves, muziek, snacks en nog veel meer plannen. Hoe Sims zich voorbereiden op het eindbal en meedoen aan het eindbal, zal van invloed zijn op de relaties die ze opbouwen! 

En als klap op de vuurpijl eindigt de middelbare schoolervaring uiteraard met de diploma-uitreiking: de ceremonie die het einde van een Sim aan Copperdale Middelbare School markeert. Het is een kans om feest te vieren met vrienden en familie, en de volgende fase van het leven te verwelkomen. Sims kunnen zich voorbereiden op dit belangrijke evenement door gasten uit te nodigen, een outfit te kiezen en cadeaus te bemachtigen voor vrienden en docenten. Alle beslissingen die Sims gedurende hun tijd aan de middelbare school hebben gemaakt, zijn van invloed op hoe de diploma-uitreiking zich afspeelt. Sims kunnen zelf kiezen of ze wel of niet gaan, maar ze worden niet uitgenodigd voor de diploma-uitreiking als ze geen goede cijfers hebben! 

Hoe jij er ook voor kiest om de middelbare schooljaren te beleven in De Sims 4, er zijn geen verkeerde antwoorden. Tenzij het een proefwerk is waarvoor je bent vergeten te studeren. 

Duik samen met ons in Middelbare School en kom meer te weten over de nieuwe basisgame-updates voor De Sims 4 op vrijdag 15 juli 2022 om 11.00 uur PDT op Twitch en YouTube.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

7 reacties

  1. Het is nu 28 juli. Wanneer komt hij beschikbaar om te downloaden in Nederland? Het is al 18:43 en de uitbreiding kan ik nog steeds niet downloaden.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *