De Sims 3 Ambities Sneak Preview: Eerste indrukken en wat foto’s

Eerst even een anecdote:

Xelles had een sim aangemaakt en uiteraard wilden we zien hoe het tijdreizen ging. Dus de sim daar naar binnen gestuurd om naar het verleden te gaan. Het beeld bij de tijdmachine gaat dan geloofwaardig bibberen; je kunt goed zien, dat er behoorlijk wat gebeurt. En dan komen de verhaaltjes. Ik kan het niet woordelijk herhalen, maar dit is wat er ongeveer stond: ‘Je sim zit midden in een opstand in Frankrijk en wordt onder de voet gelopen door een horde rebellen. De aanvoerder is een klein mannetje met een enorm grote mond’.

Persoonlijk vind ik deze manier om Napoleon neer te zetten erg grappig. En het geeft direct aan, dat het de moeite waard zal zijn om te lezen wat je sim allemaal overkomt tijdens het tijdreizen.

En dan nu de plaatjes. We mochten nog geen foto’s van het speelscherm maken, dus vandaar de gekozen hoeken.

Als eerste TenerifeTerreur, die heel geconcentreerd probeert om al het fraais in zich op te nemen. Net als Xelles. Superman is zo te zien ook een simsfan trouwens:

Nog twee overzichten van de deelnemers aan deze sneakpreview:

Op een sneakpreview is er ook tijd voor wat vragen. Hier beantwoord Anita – Community Manager van EA Nederland -, wat vragen van TenerifeTerreur:

Sommige mensen gingen zo in de preview op, dat er spontaan en plumbob boven hen verscheen:

Ik hoop, dat jullie dit aardige plaatjes vinden. Zoals gezegd, later volgt er nog veel meer informatie. Maar dit geeft in elk geval een eerste indruk.


(deze bijdrage is van WimHuiskamp)

| klik om terug te gaan naar onze De Sims 3 Ambities Sneak Preview overzichts pagina |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *