De Sims 3 Ambities Sneak Preview: Kyta’s kijk op het spel

Het spel Ambities heeft toch wel indruk gemaakt op mij. Het rare is dat als je eenmaal Custom Content maker bent je ook anders naar het spel gaat kijken.

Als eerste viel het me op dat de nieuwe stad groot is en er geheimzinnig uitziet; dat maakt de stad de mooiste tot nu toe. Als je door de stad gaat, zie je ook echt de verschillen van een mooie nette buurt en een beetje de achterbuurt. Dus als je de criminele kant zou kiezen, kan je Sim zich goed verschuilen op een achteraf kaveltje in het moeras. De nieuwe winkels vond ik ook erg leuk, vooral de kringloop winkel is mijn favoriet. Je kunt daar je spulletjes brengen en als de winkel het verkoopt, krijg je er geld voor. Ook kun je daar goedkoper spulletjes kopen.

De humor in het spel is echt geniaal dit keer. Ik heb met tranen in mijn ogen moeten lachen om het feit dat, als je 2 Sims op een trampoline laat springen (wat er overigens heel erg realistisch uitziet) en je per ongeluk op het versnelde knopje drukt, je echt twee turbo Sims hebt. Als je naar de wasmachine kijkt ga je je afvragen wat er kan gebeuren als …. en de privé detective, die denkt met 2 kleine bosjes onzichtbaar te zijn, was echt erg leuk.

Ook is er een manier om je gestolen goed wit te wassen. Dus een beetje slimme sim kan snel rijk worden.

De meubels: Het viel me tegen dat er weinig meubels bij zitten, wel veel decoratie en veel nieuwe items waar ze dingen mee kunnen doen. Maar dan als Custom Content maker vind ik dat jammer.
Er zijn veel items waarbij ik meteen had van ‘oh, daar kan ik dat van maken en daar kan ik dat mee doen’. Dus genoeg voor mij te ontdekken met dit nieuwe spel.

Het leukste item wat ik tussen de nieuwe spullen zag, was een klein muziekdoosje die kun je open maken en dan komt er een klein kaboutertje te voorschijn die een beetje maf ronddraait.

(deze bijdrage is van Kyta)

| klik om terug te gaan naar onze De Sims 3 Ambities Sneak Preview overzichts pagina |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *