De Sims 3 Diesel Accessoires – Informatie

De Sims 3 Diesel is het 7e accessoires pakket voor De Sims 3 en zal op donderdag 12 juli 2012 in de winkels liggen. De adviesprijs is € 19,99.

| Screenshots & Artwork | SN Review |

GAMES EN FASHION VERSMELTEN MET HET NIEUWE DE SIMS 3 DIESEL ACCESSOIRESPAKKET VAN EA

Het wereldberoemde games- en entertainmentfenomeen slaat de handen ineen met een van de populairste modemerken ter wereld

SCHIPHOL-RIJK, 10 mei 2012 – Vind de look die bij de stijl van je Sim past en bereid je voor op ‘succesful living’! Het Maxis Label van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) en Diesel hebben vandaag aangekondigd een samenwerking aan te gaan om de personages uit De Sims™ in de kenmerkende kleding van het designbedrijf te hullen. Spelers kunnen zich uitleven met de kleding en meubels uit de lente-/zomercollectie 2012 van Diesel, die op dit moment in de winkels van Diesel en online verkrijgbaar zijn. In het De Sims 3 Diesel Accessoirespakket * krijgen spelers toegang tot dames- en herenkleding en meubels van Diesel en het jongste lifestylemerk van het bedrijf 55DSL. Hiermee kunnen spelers hun Sims de hipste looks geven en de huizen van hun Sims inrichten met de kenmerkende meubels waarmee Diesel een van de bekendste lifestylemerken ter wereld is geworden.

Voor de Accessoirespakketten van De Sims willen we altijd materiaal creëren dat onze spelers cool vinden. Materiaal dat de creativiteit van spelers prikkelt en hen nieuwe middelen geeft om met het leven te spelen, aldus Jennifer Lane, producent bij The Sims Studio. Het merk Diesel is zowel rock-and-roll als verfijnd. De modieuze denimstijl sluit goed aan bij de liefde voor kleding en meubels van onze eigen fans. Het is helemaal leuk dat je de nieuwste kleding in de winkels van Diesel kunt zien hangen, die in het echte leven aan kunt trekken, maar nu ook naar de virtuele wereld van De Sims kunt halen om je Sims in het nieuw te steken en de buurt een stuk hipper te maken.

Maak indruk met je kleding! De Sims 3 Diesel Accessoirespakket bevat meer dan drie dozijn kledingstukken als jurken, jassen en de kenmerkende denimcollectie waarmee je Sims helemaal zichzelf kunnen zijn en zich cool, stijlvol, modern of sportief kunnen kleden. Maak de look compleet met een nieuw interieur. Geef je Sims talloze mogelijkheden met meer dan een dozijn voorwerpen, zoals salontafels, een bed en een bankstel uit de Diesel Home-collectie. Wat fans van de kleding van Diesel en 55DSL vooral zal aanspreken, is dat veel spullen uit de game ook verkrijgbaar zijn als levensechte artikelen via de winkels van Diesel en diesel.com. Het Accessoirespakket zal later deze zomer gelanceerd worden. Het zal overal ter wereld in de winkel komen te liggen en online verkocht worden via Origin.com.


Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *