Welkom op Sims Nieuws!

De Sims 3 online spelen vanuit je webbrowser

Geplaatst op dinsdag 22 februari 2011 om 09:20 uur
Geschreven door:

Kunnen jullie je nog herinneren dat de game-streamingdienst Gaikai een deal met EA had gesloten? Dit hield in dat je binnenkort de game vanuit je webbrowser kon spelen, ook op een PC die niet heel krachtig is.

Vanaf nu is het mogelijk de game 60 minuten lang uit te proberen, via deze website. Het is nog niet duidelijk wanneer je de game kan kopen om deze langer te kunnen spelen, maar dat zal waarschijnlijk ook niet lang meer duren.

Het gaat om de base-game met de updates tot aan Na Middernacht. Je hebt dus jammer genoeg niet de beschikking over de uitbreidings- en accessoirespakketten. Ook is de game (tot nu toe) alleen in het Engels beschikbaar. Zal dit misschien de toekomst van gamen zijn, of wordt het een totale flop?

| Speel De Sims 3 online in je webbrowser |

Deel dit bericht:

Reacties:

Reacties staan uitgeschakeld voor dit bericht.