Luna’s Tuinier Dagboek: week 4 (laatste week)

Jullie kennen vast onze Tuinier Guide wel, als aanvulling daarop is er ook het dagboek van Luna Groentenman waarin gekeken wordt of het mogelijk is om alleen van tuinieren te leven.

Zoals beloofd staat nu week 4 online: mocht je de eerste 3 weken gemist hebben, alle Luna’s Tuinier Dagboeken vindt je op onze S3N Lab pagina. Dit is de laatste week van Luna’s Tuinier Dagboek en je vindt er ook een link naar Luna’s & Rainers huisje op de Sims 3 Exchange.

Week 1Week 2 – Week 3Week 4

Komende tijd uiteraard meer ‘experimenten’ uit Sims 3 en die vindt je natuurlijk ook weer terug in ons S3N Lab.

2 reacties

  1. bedankt voor uw dagboek. Was tof om te lezen en heel goed om weten dat een moestuin bijhouden eigenlijk wel haalbaar is.

  2. thanks: was leuk om te doen maar beetje saai vond ik zelf; het is gewoon veel werk, zeker in het begin en met maar 1 Sim. Maar leuk experiment en als je grotere tuin hebt: redelijk goed verdienen. En met 2 Sims stukken makkelijker en kun je ook wat anders doen dan de hele dag in de grond wroeten en ’s avonds half dood voor de tv hangen 😛

    O ja: Luna kan geen biefstuk en hamburgers planten terwijl ze daar wel een ‘Kans’ voor had gedaan. Schijnbaar heeft ze iets gemist: een andere Sim van me die ook veel tuiniert kan dat wel :S

    Al ideeën voor nieuw experiment maar even kijken hoe ik dat weer ga doen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *