EA NL Community Manager over deleten content

Gisteren konden we jullie al vertellen dat de officiële Sims 3 site content van jullie Sims 3 pagina’s gaat deleten door het invoeren van een Culling Script, zie dit bericht op onze site.

SimGuru Nita heeft inmiddels ook gereageerd op dit bericht, jammergenoeg een vertaling van de Amerikaanse SimGuru post en geen echt nieuwe informatie al blijkt nu wel dat het Culling Script al ingevoerd is:

Beste Simmers,

Sinds de release van De Sims 3 hebben Sims fans wereldwijd heel veel fantastische content geupload naar onze Uitwisseling. Om er zeker van de zijn dat deze content actueel blijft hebben we een culling-script geïmplementeerd die oudere content zal verwijderen.

Voor wie niet bekend is met dit proces: oudere items van de uitwisseling, verhalen en filmpjes worden automatisch verwijderd als ze te weinig aanbevelingen en/of downloads krijgen. Uitwisseling uploads, verhalen en films kunnen vanaf twee weken worden geselecteerd voor dit script. Het zoeken naar content wordt door deze maatregel nog makkelijker. Items die door EA worden gefeatured kunnen nooit verwijderd worden.

SimGuru nita

Met dank aan astebest voor het melden.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws Getagged

27 reacties

 1. pff, ik baal hier wel van. Echt jammer maar hoe veel downloads of aanbevelingen moet je dan precies hebben om het filpmje te laten staan? ik heb nu op de nederlandse community mijn filmpjes op 1 en 2 staan. Maar mijn andere filmpjes neit:S ik vind eht heel raar sat ze dit doen. aan de ene kant is het ook wel begrijpelijk, er komt anders veel te veel nutteloze troep op de community maar toch jammer.

 2. Over hoeveel Aanbevelingen / Downloads je moet hebben is niks bekend: we zijn nu aan het organiseren dat we elkaar aanbevelen zeg maar: zie ook ons forum: vanaf deze post – hopelijk kunnen we onze spullen op deze manier redden van de ondergang 😉

 3. OMG EA is raar bezig wat sims 3 betreft hoor, maar dit slaat nergens op en het rare is dat ze niet vermelden hoeveel aanbevelingen en/of downloads het moet hebben 🙄

 4. Wisten jullie al dat je je eigen creaties kan aanbevelen? Ik klikte per ongeluk op 1 van mijn eigen huizen en kreeg er 1punt bij.

 5. ja heb al mijn creaties ff 1 duim gegeven wist niet dat het kon ging van 85 aanbevelingen naar 131 dus dat is mooi meegenomen. LOL

 6. klinkt niet best….toch vreemd, je zou toch zeggen dat ze genoeg geld verdienen met deze spellen.

  btw: heb mijn eigen creaties ook allemaal een duim gegeven ;-)., dank overigs voor de andere duimpjes 🙂
  Ga trouwens rustig door met sims creëren en uploaden, ben niet sterk in huizen maken, ben ik te lui voor hehehe…laat dat liever aan anderen over, dan download ik die huizen wel weer 😉

 7. tja..afwachten dan maar…word zo langzamerhand lichtelijk gestoord door die errors/bugs enz…en dat is nog zacht uitgedrukt.
  Maar ben blij dat ik hierin zeker niet de enige ben hehe

 8. The time has come for us to jazz up those default avatar Sims. This is where you come in – would you like your Sim to be immortalized in the default avatar selection?

  Post a link to your Sims in this thread!

  The more unique, the better. Remember, your Sims must follow the Exchange rules.
  If you’re going to use Custom Content, please use CC that is your own.

  If your Sim gets picked to be an avatar, we’ll feature it!

  Have fun and we look forward to seeing the Sims you will share with us! Good luck .

  EDIT:
  Forgot to mention – you have until March 31 11:59pm PST.

  (SimGuruHydra)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *