Voorproefje De Sims 3 Ambities

Onder deze kop heeft de officiële Nederlandse De Sims 3 site alle verslagen van de Sims 3 Ambities Sneak Preview van vorige week op een rijtje gezet.

Nog een klein weekje en dan is het zover: Dan is De Sims 3 Ambities officieel verkrijgbaar. Een aantal fansites hebben op 21 mei al de unieke mogelijkheid gekregen het spel te spelen en delen graag hun belevenissen in hun speciale previews die je hier kunt lezen:

Uiteraard staan wij er ook bij:

“De Sims 3 Ambities is een erg leuke uitbreiding met vele nieuwe mogelijkheden, waarin voor iedereen wel minstens één cariere zit die aanspreekt. De nieuwe buurt is erg mooi en de nieuwe opties zijn echt geweldig! Een geheim agent die zich midden op een plein achter bosjes verschuilt. Hoe verzint de The Sims Studio het toch telkens weer?”

Sims 3 Nieuws

| Voorproefje De Sims 3 Ambities |

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *