Simparool is nu Sunset Valley Times

Enkele dagen gelden hebben we al gemeld dat Simparool de deuren dicht deed en vandaag is hun nieuwe site online gekomen dit keer geheel in het Engels. Naast het nieuws over de Sims hebben ze ook de krant, Simparool is ooit als krant begonnen, weer nieuw leven ingeblazen.

The team behind Sunset Valley Times is (partly) the former team behind Simparool, a Dutch equivalent of Sunset Valley Times. The newspaper started in 2003 and stopped in 2007, but now some of the creative minds are back to brighten your day with some joyful Sim news again.

Besides the newspaper, there’s more on SVT’s website. There is also a casual news blog, to inform you about the real news about the Sims and everything around it. So if you want to know what the new expansion set will be or if it’s Will Wright’s birthday already, keep a watch on this section.

| Sunset Valley Times |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

4 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *