De Sims 3 Ambities deze zomer voor je iPhone


(deze banner is puur illustratief en is van De Sims 3 Wereldavonturen voor Iphone)

Naast de EA Showcase die vanavond zal plaatvinden is er vorige week een EA Mobile Showcase geweest. IntoMobile was daar aanwezig en zag onder andere dat De Sims 3 Ambities voor de iPhone er deze zomer zal komen.

Het artikel op IntoMobile is offline gehaald maar de fansite Infinite Sims heeft de Google Cache terug gevonden van het artikel waarin het gemeld werd.

The Sims 3 Ambitions – Summer 2010

The Sims 3 took the iPhone by storm when it was released last year, with The Sims 3: World Adventures releasing this past Spring and doing equally well as the original game. Now EA Mobile is set to release its second expansion, The Sims 3: Ambitions.

The Sims 3: Ambitions allows players to pursue their Sims’ passion and hopefully fulfilling professions. Sure, you can decorate your apartment, make friends, and put out fires in your kitchen, but the point of The Sims 3: Ambitions is to follow specific guidelines that are set for your Sims’ profession in order to progress. Your Sim can ultimately be either a town hero or a town jerk, it all depends on the choices you make for your Sim.

| EA Mobile Showcase op IntoMobile |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *