Hippe sportauto opeens in Kerst set op De Sims 3 Store

Ik kreeg een tip van Bianca dat er op De Sims 3 Store opeens een hippe sportauto in een Kerst set zit. De gratis Kerstset had ik allang gedownload maar via een nieuwe link kun je de Montalcino Fandango SE nu gratis ophalen.

Montalcino Fandango SE

Heeft alle geavanceerde technologieën die er bestaan en zelfs een paar die nog niet bestaan! Er worden elk jaar maar vijf van deze beauties met de hand gemaakt door kunstzinnige robots. Koop die van jou vandaag nog!

| Oude Gratis Kerst set | Nieuwe Gratis Kerst set met auto |

PS: dit blijkt de auto te zijn die bij De Sims 3 Collectors Edition zat en dus nu gewoon voor iedereen te downloaden is. En ik zou hem snel downloaden: ik heb een vermoeden dat het niet zo bedoeld is.

18 reacties

  1. Deze zat inderdaad bij de collectors-edition want die heb ik toen ook gekocht. Haha wel grappig dat ze dingen promoten bij uitbreidingspakketen en dan later dan je het gewoon kan downloaden 😛 Sommige mensen worden er boos om maar kan er wel om lachen.

  2. oh dat is dan goed voor mij, ik gebruik NOOIT downloads (behalve officiële downloads) want ik weet niet eens hoe ik die downloads moet instaleren 😉 (schaamte)

  3. nice, tnx voor de tip!! maar ik kan me best voorstellen dan mensen die meer betalen voor dit soort items er chago om worden…

  4. Thnx Hiki, Ik heb hem net gedownload en de link werkt perfect, de sportauto zit nu bij mijn geinstaleerde downloads.

  5. Ik heb de Auto van CE, maar ik kon hem niet gebruiken want hij staat dan niet bij de Aangekochte voorwerpen, dus dan denkt het spel illegale download Etc. Mischien dat die daarom nu voor iedereen was

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *