Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Nieuwe De Sims 3 confessions / bekentenissen video’s

Persoonlijk vind ik de De Sims 3 Bekentenissen video één van de leukste video die er de laatste tijd over De Sims 3 online zijn gekomen. Er is vandaag een nieuwe ‘confessions’ video gekomen en daarin doen de mensen achter De Sims hun bekentenissen. En er zijn nog wat extra ‘confessions’ video’s bijgekomen van de mensen die in de eerste bekentenissen video al te zien waren en deze kun je in de (meer lezen…) bekijken.

Wil je je eigen bekentenissen video maken dan kun je die opsturen naar SimsConfessions@ea.com en wie weet komt die dan wel op het officiële De Sims 3 YouTube onder favorieten te staan!

10 gedachtes over “Nieuwe De Sims 3 confessions / bekentenissen video’s”

  1. Bakie

    Mooi fimpje, maar bij het einde van dat eerste filmpje…dat water..Dat lijkt er heel anders uit te zien dan bij mij.. Meer glinsterend, ook tegen de zijkant enzo. Of is dat het gevolg van een laatste patch ofzo?

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>