Nieuwe De Sims 3 confessions / bekentenissen video’s

Persoonlijk vind ik de De Sims 3 Bekentenissen video één van de leukste video die er de laatste tijd over De Sims 3 online zijn gekomen. Er is vandaag een nieuwe ‘confessions’ video gekomen en daarin doen de mensen achter De Sims hun bekentenissen. En er zijn nog wat extra ‘confessions’ video’s bijgekomen van de mensen die in de eerste bekentenissen video al te zien waren en deze kun je in de (meer lezen…) bekijken.

Wil je je eigen bekentenissen video maken dan kun je die opsturen naar SimsConfessions@ea.com en wie weet komt die dan wel op het officiële De Sims 3 YouTube onder favorieten te staan!

10 reacties

  1. Jah Ik Krjg ook zo’n privé error!? Misschien heb je die video net kunnen kijken voordat ‘ie privé werd.

    Sorry Offtopic:

    Zag net op de USA sims 3 store dat er een Dr. Pepper content gedownload kan worden =D Met een bus van Dr. Pepper ofzo O.o

    *Helaas heb je wel een blikje of een flesje nodig met een unlock code: http://www.drpepper.com/promotions/

  2. Mooi fimpje, maar bij het einde van dat eerste filmpje…dat water..Dat lijkt er heel anders uit te zien dan bij mij.. Meer glinsterend, ook tegen de zijkant enzo. Of is dat het gevolg van een laatste patch ofzo?

    1. Hoe water eruit ziet ligt aan je computer en beeldscherm. Wel wordt de weergave van water veel beter in Na Middernacht: daar hebben ze flink aan gewerkt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *