De Sims 3 voor de Nintendo Wii verschijnt een week later

De Sims 3 Wii

De Sims 3 Wii

SimFans heeft gisteren gemeld dat De Sims 3 voor de Nintendo Wii pas op 4 November uitkomt. Dit staat op de Releaselijst die EA Duitsland gepubliceerd heeft. Het spel verschijnt dus een week later dan de andere versies. Het ligt ook wat voor de hand, EA heeft veel minder vrijgegeven van de Nintendo Wii-versie dan van de versies voor PS3, XBox360 en Nintendo DS. We houden jullie op de hoogte.

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

3 reacties

  1. ik wou hem de hele tijd al kopen ik was naar de free record shop en intertoys geweest en die hadden hem allebij niet. en ik wist niet dat hij later uit kwam gelukkig weet ik nu bye bye

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *