Oktober 2010: de grote S3N chat

Het is al weer even geleden dat wij een chat hebben gehad met onze forumleden en bezoekers en daarom hebben we besloten om in oktober weer zo een gezellige chat te organiseren. Waarschijnlijk zal de chat op een avond in het weekend worden georganiseerd: in ieder geval voor de release van De Sims 3 Na Middernacht.

Onderwerpen zullen onder andere zijn: De Sims 3 Na middernacht, De Sims Middeleeuwen en De Sims 3 op Consoles. In Nederland zal EA Nederland geen sneak preview gaan organiseren dus jullie vragen kunnen we niet laten beantwoorden door een producer. Maar er is inmiddels al zoveel bekend dat we samen vast veel vragen kunnen beantwoorden.

En het is een leuke kans om de teamleden en onze vaste bezoekers en forumleden een beetje te leren kennen en wie weet vertellen we jullie ook nog wel wat over de nieuwe site die we aan het bouwen zijn.

Meer over de grote S3N chat horen jullie binnenkort.

8 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *