Je kunt gewoon niet zonder!

Twee nieuwe fansite wallpapers van De Sims 3 voor Console

World of the Sims heeft twee nieuwe wallpapers van De Sims 3 voor consoles online gezet. Deze wallpapers zijn in twee maten beschikbaar om op je achtergrond te plaatsen. De maten zijn 800×600 en 1024×768, bekijk alle wallpapers van World of the Sims hier (de nieuwe wallpapers zijn de laatste twee onder aan de pagina).

3 gedachtes over “Twee nieuwe fansite wallpapers van De Sims 3 voor Console”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>