Geen De Sims games op First Look Event

We waren als S3N team van plan naar het First Look Event in Amsterdam te gaan, zie ook dit bericht op onze site. Maar EA Nederland heeft zojuist de officiële lineup bekend gemaakt en helaas zal er geen enkele De Sims game te zien zijn.

Veel toptitels op Firstlook 2010

Tijdens hèt game-event van Nederland, Firstlook op 2 en 3 oktober in de Westergasfabriek in Amsterdam, kunnen 4 toptitels van EA worden gespeeld die dit najaar nog, of zelfs pas volgend jaar, uit zullen komen. Need for Speed: Hot Pursuit, Medal of Honor, Dead Space 2 en EA Sports Mixed Martial Arts zijn exclusief behind closed doors te spelen op de EA stand. FIFA 11, die dan net een paar dagen in de winkels ligt, zal uiteraard niet ontbreken.

Vanwege het enorme succes op Firstlook 2009 van Dragon Age: Origins zal dit jaar het tweede deel zijn Nederlandse premiere beleven. De release van Dragon Age 2 staat gepland voor maart 2011, maar nu al kunnen bezoekers van Firstlook als eerste de game te zien krijgen op zaterdag en zondag in de theaterzaal.

Op het hoofdpodium zullen de spectaculaire finales plaatsvinden van de EA Sports Mixed Martial Arts competitie. De winnaars gaan naar huis met elk 2 VIP kaarten ter waarde van 500 euro voor het exclusieve MMA World Series Gala op 16 oktober in de Passenger Terminal Amsterdam. Hier zal tevens de release van de game zal plaatsvinden. Wil je kans maken op een van deze vette prijzen? Meld je dan aan bij de EA stand en wie weet sta jij ’s middags op het hoofdpodium in de finale.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *