Korte preview van De Sims Middeleeuwen

PCGamer heeft een korte preview van De Sims Middeleeuwen online gezet. Er staat niet echt erg nieuwe informatie in, maar het is al een tijd stil rondom Middeleeuwen. Dat zal eind dit jaar/begin volgend jaar wel veranderen. Hoe dan ook, het is wel leuk om weer even te lezen.

Like The Sims 3: World Adventures expansion, this sounds like it will offer more objective-based play for people who find the open-ended nature of the series a little pointless. These new objectives and opportunities for japes come at a price, however, and it’s at your castle that you start paying. Sims fanatics are used to having complete control over every inch of their interactive dollhouse, but this time around there’s no fiddling with the design of the buildings you add to your kingdom. Here’s hoping we’ll be too busy attaching leeches to our unmentionables to notice.

| Breaking out the leeches in The Sims Medieval |

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

2 reacties

  1. Het was ook geen pretje in De Middeleeuwen: dat zei producer Rachel Bernstein toen we in Keulen op de Ganescom 2010 dezelfde vraag stelde tijdens een De Sims Middeleeuwen presentatie 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *